Cover van boek Vermoord het verleden
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Manteau | 2012 | 253 pagina's
ISBN: 9789022327357

Vermoord het verleden

Yago is getuige van de moord op zijn vader. Hij wordt in een pleeggezin geplaatst, maar daar is hij doodongelukkig. Vijf jaar later ontdekt hij een boodschap van zijn vader, verborgen in een stuk speelgoed. Op zoek naar de waarheid doet Yago een vreselijke ontdekking.

Een echte nagelbijter: spannend vanaf de eerste bladzijde, een boek om in één ruk uit te lezen!

Lees een stukje

De schipper keek me strak aan. Ik glimlachte.
‘U kent me nog.’
‘Ik vergeet niet veel gezichten. Je bent hier lang niet geweest.’
‘Ik ben… Ik woon ergens anders. Sinds mijn vader…’
Ik kreeg de woorden na al die jaren nog steeds niet over mijn lippen. Hij was gestorven, vermoord. Maar ik kon het niet zeggen.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5
Ismail
17/05/2021
5

Ik ben iemand die niet zo graag boeken leest. Maar dit boek was ongelooflijk goed. Zeker aan te raden.

Novah_2007
14/10/2019
0

zeer erg goed boek!
zeker aan te raden

Lea
10/09/2017
0

Een super boek vol spanning en actie, zeker aan te raden aan mensen die van actie en misdaad houden.

jonatanlens
27/10/2015
0

Echt een topboek!!!!!

jonatan
24/09/2015
0

kei cool boek

thomas
26/10/2014
0

uitstekend boek van mij krijgt het een 10 / 10

jordy berings
12/11/2013
0

Het is een zeer goed boek vanaf het begin al interessant met enkele droge moppen. Naarmate het boek vorderde werd het beter en spannender. Ik heb het 2 keer in 1 ruk uitgelezen. Normaal ben ik een persoon de helemaal niet graag lees maar voor zulke boeken ben ik wel te vinden. Een echte aanrader dus.

Everaerts Giel
06/11/2013
0

Wow! Wat een boek! Toen ik begon te lezen dacht ik 'Waar ben ik nu weer mee begonnen?' maar naarmate het boek vorderde zakt ik er volledig in weg en voor ik het wist kon ik gewoon niet meer stoppen met lezen! Dit is zonder twijfel het meest meeslepende en spannende boek dat ik ooit gelezen heb! Een echte aanrader dus!

Laura Van Vossel
03/11/2013
0

Ik vond het een goed boek. Het leest zeer vlot en je kan je goed in leven in het hoofdpersonage, Yago. Hij verliest in het begin van het boek zijn vader en na een paar jaar ontdekt hij dat zijn vader niet was wie hij zei dat hij was. Hij gaat op zoektocht wie zijn vader echt was. Het boek begint zeer spannend en blijft ook zeer spannend.

Rémi Demyttenaere
03/11/2013
0

Ik vond dat het boek heel vlot leest ik heb het bijna aan 1 stuk doorgelezen zonder moeite, terwijl ik iemand ben die bijna nooit leest. De inhoud was goed, spannend maar toch een iets te voorspellend. Het was wel tof dat opeens een nevenfiguur de antagonist werd. Op sommige momenten is het wel moeilijk om de verhaal lijn te volgen. Maar daar had ik totaal geen last van. Ik raad het boek zeker aan!

Ewout D'Hooghe
26/03/2013
0

Het was een veelbelovende cover en titel, mijn verwachtingen waren al hoog gespannen. Het boek heeft gedeeltelijk mijn verwachtingen ingelost: het boek was een kleine weliswaar voorgekauwde puzzel met af en toe (zeker in het begin) spannende elementen. Ik vind dat het verhaal vanaf het begin goed opschiet. Ik was wel teleurgesteld in de uitwerking van de personage's: aan Yago werd veel aandacht besteed maar aan de andere personage's waar naar mijn mening wel wat potentieel in zat werd amper omgekeken. Maar over het algemeen vond ik het een aangenaam boek om te lezen. Ik raad het boek aan aan mensen die een boek met weinig pagina's en toch wel een beetje detective genre willen meepikken.

De Wolf Michiel
02/03/2013
0

De korte inhoud van dit boek beloofde veel, vond ik. Helaas werd ik teleurgesteld tijdens het lezen. Het hele verhaal te veel in het voordeel van de protagonist gezet. De verhaallijn is ook nog eens enorm voorspelbaar, wat de spanning niet ten goede komt. Wat mij betreft is dit boek een totale flop. De auteur trachtte iets goeds te schrijven, maar is hierin helemaal mislukt. Het concept is goed, maar de stijl waarin de auteur het verhaal neerpent, roept vraagtekens op. Eerst komt het verhaal maar niet op gang en daarna gaat het als een wervelwind vooruit. Hij verpest z'n eigen idee! Ik zou het boek aan niemand aanbevelen. Er zijn veel betere thrillers/detectives te lezen!

Wat vind JIJ?

Aantal sterren