Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Boekerij | 2013 | 295 pagina's
ISBN: 9789022563076
Dit boek staat in de lijst Op bibbertrip

Ik jaag op killers

Vier jaar nadat zijn vader, Billy Dent, ontmaskerd werd als seriemoordenaar, wil Jazz zelf 'killers' opsporen. Opgevoed om moordenaar te worden, heeft de jongen een uniek inzicht in hoe een moordenaar denkt. Maar voor hij de politie kan helpen, moet hij van zijn imago als 'zoon van één van de beruchtste seriemoordenaars ter wereld' af. Dat is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan, want Jazz lijkt meer op zijn vader dan hij wil toegeven...

Herken je soms trekjes van je ouders in jezelf? En ben je daar niet altijd even gelukkig mee? Stel je dan eens voor dat je opgevoed bent door een seriemoordenaar. Jazz' verhaal zal je koude rillingen bezorgen.
Ben je er klaar voor om een meedogenloze moordenaar en sadist in de ogen te kijken? Lees dan zeker dit bijna onmogelijke maar tegelijkertijd ook herkenbare en vooral heel spannende boek!

Lees een stukje

Billy Dent maakte geen geheim van zijn plannen met Jazz: Jij wordt de beste ooit, Jasper. Jou pakken ze nooit. Jij wordt de nieuwe boeman waarmee ouders hun kinderen bang maken zodat ze luisteren. Door jou zal iedereen Speck en Dahmer en zelfs Jack de Ripper vergeten. Mijn jongen. Mijn zoon.

Luister een stukje

Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij de Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3.25
3.3/5 8 stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren