Cover van boek Jimi Fender Johnson
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Van Goor | 2023 | 250 pagina's
ISBN: 9789000388325
Dit boek staat in de lijsten Boeken voor muzikantenJongen, meisje, X

Jimi Fender Johnson

Jimi heeft een adoratie voor muziek en is zelf muzikant, een liefde die hij geërfd heeft van zijn overleden vader. Een mysterieuze ontmoeting met een vrouw na een repetitie geeft hem de mogelijkheid tot tijdreizen. Hij belandt in New York op 10/09/2001, de dag voor de aanslagen op de Twin Towers. Hij weet als enige wat er de volgende dag staat te gebeuren: wat is zijn opdracht daar, kan hij de geschiedenis doen kantelen?

Wat volgt is een rollercoaster van bijzondere ontmoetingen, songteksten met hints, spanning en sensatie. Zeker wanneer Jimi zich in de Twin Towers bevindt op een cruciaal moment...
Dit boek zal je zo in de ban houden, dat je het in één ruk wil uitlezen. Een playlist op het einde gidst je muzikaal doorheen het verhaal.

Lees een stukje

So this is it. Het was 10 september 2001 en ik was in New York City. Duidelijker ging het niet worden. Maar hoe moest ik ervoor gaan zorgen dat 9/11 nooit een begrip zou worden? Ik, Jimi Fender Johnson, een jongen van zestien uit Nederland, zonder paspoort, zonder geld, die niet eens wist hoe hij aan eten moest komen of waar hij de komende nacht moest doorbrengen? De muziek verdween en met de muziek wilde ikzelf ook verdwijnen. Maar dat kon niet. Ik had dingen te doen. Een opdracht uit te voeren.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4
bgilleke
24/04/2024
4

yay

Yannick
18/01/2024
4

Super leuk boek, het geeft je een ander perspectief van 9/11, namelijk van de burger en niet van de hulpdiensten.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren