Cover van boek Liever de leugen
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Manteau | 2010 | 319 pagina's
ISBN: 9789022325407

Liever de leugen

Wanneer de politie arriveert bij een gijzeling, kan de gijzelaar even opgelucht ademhalen. De inspecteurs moeten hem de uitweg bieden die hij nodig heeft. Want wanneer ze erachter komen waarom hij het meisje gegijzeld houdt, móeten ze hem wel laten gaan. Hij is er tenslotte ingeluisd ... of is er meer aan de hand?

De waarheid achterhalen is voor zowel de politie als de lezer niet eenvoudig. Christiaan heeft zich flink in de nesten gewerkt. Alleen het uitspitten van zijn verleden kan hem een levenslange gevangenisstraf besparen. Beetje bij beetje krijg je de informatie die je nodig hebt, tot alle puzzelstukjes in een bloedstollende ontknoping in elkaar vallen. Voor lezers die niet terugschikken voor een flinke portie bloed, seks en geweld.

Lees een stukje

Terwijl de inspecteur aan het bellen was, dacht de Brigadier na over wat ze gezien had. Ze had er een vreemd gevoel bij. Het klopte niet. Het was een gewone jongen die schrik had. Schrik voor wat er met hem zou gebeuren. Schrik voor de buitenwereld die hem niet wilde geloven. Het was maar een indruk, maar toch kon de Brigadier niet geloven dat deze jongen verantwoordelijk was voor een moord of een fraudezaak.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.305555
Anoniem
17/11/2022
5

Heel goed boek, ik kon niet stoppen met lezen. En een heel verrassend einde, zeker een aanrader!!

Anet t. Mbella
18/09/2017
0

Dit lijkt me wel een leuk boek

Ceyda Yildirim
14/12/2016
0

Ik zelf lees veel boeken en dit is wel één van de beste boeken die ik gelezen heb!??? aanrader

Sara
27/10/2016
0

Dit boek vond ik echt goed! Je wordt tot het einde meegesleept in een spannend verhaal tussen liefde en spanning! Zodra je begonnen bent met lezen, word je gebeten door een virus die je verplicht om het boek in een adem uit te lezen! Zeker een aanrader!

leen gilis
29/02/2016
0

Ik vond dit boek in het begin zeer goed. Maar het begon in de loop van het verhaal een beetje langdradig te worden. Ik raad het boek niet aan maar ook niet af.

Kjenta Vanmarcke
21/02/2016
0

Ik vind het boek echt een hee goed boek. Soms was het wel wel moeilijk te verstaan, want het ging steeds van het heden terug naar het verleden. Na verloop van tijd was dat wel handig, want zo konden we samen de zaak oplossen.

ankevb2000
18/02/2016
0

Het is een zeer leuk boek. Je wordt meegenomen in het verhaal en het boek leest zeer gemakkelijk. Het is echt een aanrader!

zilverstroom
01/09/2015
0

Het is een goed boek. Vanaf het begin tot het eind hou je je hart vast van de spanning. De gebeurtenissen zijn niet voorspelbaar wat het spannend maakt. Zeker een aanrader!

boekenfee
08/07/2015
0

Inleiding spreekt me zeker aan! Ik ga het zo snel mogelijk lezen!

Sien
28/02/2013
0

Mooi boek, leest vlot.

Emma
07/03/2012
0

Ik heb dit boek gevonden via deze geweldige site en het is zeker de moeite waard! Het is een van de spannendste boeken die ik ooit gelezen heb. Ik las dit boek van driehonderd pagina's in één dag uit omdat het zo mooi was! (:

Wat vind JIJ?

Aantal sterren