Cover van boek Ontworteld
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Gottmer | 2018 | 17 uur 7 minuten
ISBN: 9789024584734

Ontworteld

Heb je zin om in een nieuwe fantasiewereld te duiken? Dit boek wordt onthaald als een nieuwe klassieker en de filmrechten zijn al verkocht aan de studio die ook de Lord of the Rings en Harry Potter-films maakte. Tijd dus om snel het luisterboek te ontdekken voor de film uitkomt!

Ontworteld vertelt het verhaal van Agnieszka, een jong meisje dat in een dorp woont aan het onheilspellende Woud. Als bescherming rekent het dorp op de krachten van een enge tovenaar Draak, maar die vraagt daarvoor een hoge prijs: elke tien jaar wordt er een jonge vrouw gekozen die hem moet dienen. Agnieszka is bang, niet voor zichzelf, maar voor haar beste vriendin Kasia. Iedereen is er zeker van dat zij gekozen zal worden, ze is de mooiste en dapperste van ze allemaal. Maar Agnieszka was beter wel wat banger geweest, want zij wordt uitgekozen door de tovenaar …

Volg het avontuur van Agnieszka terwijl ze haar krachten als magiër ontwikkelt en probeert samen te leven met Draak. Zal ze ooit ontsnappen? Of zal ze moeten samenwerken met Draak tegen het Woud? Dit ongelofelijk sterk boek vol spanning wordt nog beter als je het audioboek beluistert. Sluit je ogen en laat je helemaal meeslepen in een sprookjesachtige wereld. 

Dit luisterboek vind je online (via een website of app). 

Lees een stukje

Onze draak eet de meisjes die hij meeneemt niet op, al doen de verhalen die buiten onze vallei worden verteld anders geloven. Soms krijgen we die van reizigers te horen. Ze laten het klinken alsof wij een mens offeren, alsof hij een echte draak is, maar dat is natuurlijk niet waar. Hij mag dan een tovenaar zijn en onsterfelijk, hij is nog altijd een mens en onze vaders zouden als één man in opstand komen als hij elke tien jaar één van ons opat. Hij beschermt ons tegen het woud en daarvoor zijn we weliswaar dankbaar, maar die dankbaarheid kent haar grenzen.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren