Cover van boek Mijn vele gezichten
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Moon | 2024 | 361 pagina's
ISBN: 9789048870325
Dit boek staat in de lijsten HolebiBoeken voor seriekijkers

Mijn vele gezichten

Het zit Nora niet mee. Eerst betrapt haar ex-vriendje haar en haar nieuwe vriendin en nu zitten ze met z'n drieën in een bank op het moment dat die overvallen wordt. Maar de arme bankovervallers hebben geen idee met wie ze te maken hebben. Nora is van kinds af aan getraind in het liegen en bedriegen en heeft tijdens haar abnormale jeugd geleerd te overleven in buitengewone omstandigheden. Helaas weten haar vrienden dat nog niet...

Op onderkoelde wijze vertelt de slimme Nora haar verhaal. Flashbacks onthullen net genoeg van haar verleden om je precies te doen begrijpen waartoe ze in staat is en wat ze nu van plan is. Een explosieve thriller die je niet kan neerleggen!

Lees een stukje

Als iemand een pistool op je richt, is het niet zoals in de film. In die eerste seconden zijn er echt geen moedige momenten. Het is gewoon afschuwelijk, om-van-in-je-broek-te-pissen eng. Iris' arm ligt tegen de mijne en ik voel dat ze beeft. Ik wil mijn hand uitsteken en de hare pakken, maar houd me in. Stel dat hij denkt dat ik een wapen pak. In Clear Creek heeft iederéén, echt iedereen, een wapen. Ik kan het risico niet nemen.
Wes ligt aan mijn andere kant. Ik voel dat zijn lijf gespannen is en het duurt even voor ik besef waarom. Hij bereidt zich voor om op die gast af te springen - inderdaad typisch mijn ex. Wes is impulsief en heldhaftig en heeft totaal geen talent voor het beoordelen van een lastige situatie.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren