Cover van boek De erfenis
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Blossom Books | 2021 | 392 pagina's
ISBN: 9789463491723
Dit boek staat in de lijsten TikTok boekenSleutels, geheimen en raadsels

De erfenis

Op een dag erft Avery een gigantisch fortuin van een oude man die ze niet kent. Er is slechts één voorwaarde: ze moet eerst een jaar doorbrengen in het kasteel waar zijn familie ook woont. Die familieleden zien Avery liever dood dan levend want ze vinden dat zij hun erfenis gestolen heeft. Ze beramen zowel kleine pesterijen als openlijke moordpogingen. Hoe overleeft Avery met deze mensen onder één dak?  

Spannend verhaal met veel twists waarin iedereen verdacht is. 

Lees een stukje

Zij hadden de oude man gekend. Ik niet. Dit klonk voor hen volkomen logisch. Dit was in hun ogen geen opwelling geweest. Voor hen was dit een zeer riskante gok geweest. Was ik een zeer riskante gok geweest. Tobias Hawthorne had gegokt dat mijn aanwezigheid in het huis voor opschudding zou zorgen, oude geheimen zou blootleggen, dat een laatste puzzel alles op de een of andere manier zou kunnen veranderen. 
Dat als Emily’s dood hen uit elkaar had gerukt, ik hen weer bij elkaar zou kunnen brengen. ‘Dat zei ik toch al, meid’, zei Nash, die naast me stond. ‘Je bent geen speler. Je bent de glazen ballerina… of het mes.’

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5

Wat vind JIJ?

Aantal sterren