Cover van boek De erfenis
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Blossom Books | 2021 | 392 pagina's
ISBN: 9789463493413

De erfenis

Op een dag erft Avery een gigantisch fortuin van een oude man die ze niet kent. Er is slechts één voorwaarde: ze moet eerst een jaar doorbrengen in het kasteel waar zijn familie ook woont. Die familieleden zien Avery liever dood dan levend want ze vinden dat zij hun erfenis gestolen heeft. Ze beramen zowel kleine pesterijen als openlijke moordpogingen. Hoe overleeft Avery met deze mensen onder één dak?  

Spannend verhaal met veel twists waarin iedereen verdacht is. 

Lees een stukje

Zij hadden de oude man gekend. Ik niet. Dit klonk voor hen volkomen logisch. Dit was in hun ogen geen opwelling geweest. Voor hen was dit een zeer riskante gok geweest. Was ik een zeer riskante gok geweest. Tobias Hawthorne had gegokt dat mijn aanwezigheid in het huis voor opschudding zou zorgen, oude geheimen zou blootleggen, dat een laatste puzzel alles op de een of andere manier zou kunnen veranderen. 
Dat als Emily’s dood hen uit elkaar had gerukt, ik hen weer bij elkaar zou kunnen brengen. ‘Dat zei ik toch al, meid’, zei Nash, die naast me stond. ‘Je bent geen speler. Je bent de glazen ballerina… of het mes.’

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.555555
4.6/5 9 stemmen
Lena
19/01/2024
5

Een verschrikkelijk goed boek! Lees je direct uit, mensen worden mooi omschreven! Spannend verhaal en leest vlot, veel raadsels en dat maakt het heel leuk 😜

Pepijn Michielse
30/11/2023
4

Het is een heel leuk boek. Zeker een aanrader om thuis te lezen. Het heeft niet te veel pagina's en is aangenaam om te lezen. Het boek zelf zit vol raadsels en dat vind ik er zo leuk aan.

Enkele werkpunten zijn dat er op een bepaald moment veel namen worden vernoemd die geen belang hebben. Soms wordt er te veel in detail verteld waardoor de boodschap niet altijd even duidelijk is. En nog een werkpuntje is dat het hele verhaal over een groot mysterie gaat maar uiteindelijk is het einde heel eenvoudig. Daar had ik liever een grotere theorie gehad.

Lin
12/11/2023
5

Echt een heel tof boek! Moest het lezen voor school maar wil zeker de andere boeken lezen.

Daniella
22/03/2023
5

Eerst las ik dit boek als een opdracht voor school, maar hoe meer ik las hoe interessanter het werd, zo interessant dat ik de andere 2 stukken van het boek ben gaan lezen. 

Ik vind dit boek echt een aanrader als je van spanning, verleiding en drama houdt. 

Line
13/03/2023
4

Leuk dat ze er een beetje drama en spanning in verwerken! Ik vond het boek zeker een aanrader!

Alexine
02/12/2022
4

Het begin was nogal onduidelijk, met de school en dat examen en dat dan ineens die man in het witte pak bij het bureau was. Voor de rest was het super interessant. Zeker een aanrader!

Romaisa
02/12/2022
4

Het was een supertof boek ! 

Zeker  een aanrader voor mensen die van drama en spanning houden. 

 

Wat vind JIJ?

Aantal sterren