Cover van boek Moordgids voor lieve meisjes
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Volt | 2020 | 443 pagina's
ISBN: 9789021422435
Dit boek staat in de lijst Leesjury: de boeken van 2021-2022

Moordgids voor lieve meisjes

Andie Bell - een immens populair meisje - geraakte vermist op 17-jarige leeftijd. De politie verdenkt haar vriend Sal. De onverwachte verdwijning van vijf jaar geleden houdt het dorpje Little Kilton nog steeds in de ban. Pip was 12 toen deze tragische gebeurtenissen plaatsvonden. Ondertussen is Pip ook 17 en een ambitieuze student. Voor haar eindwerk besluit ze de mysterieuze verdwijning onder de loep te nemen. De slimme Pip gelooft namelijk niet dat Andie werd vermoord door Sal. Dapper gaat Pip het gesprek met de betrokken partijen aan, iets wat haar niet in dank wordt afgenomen. Want soms is het gevaarlijk om slapende honden wakker te maken...

Een genuanceerde thriller met onverwachte plotwendingen. In het boek vind je de bronnen en aantekeningen van Pip, waardoor je zelf mee speurt. 

Lees een stukje

Ik denk niet dat ik de zaak echt zal oplossen en erachter ga komen wie Andie heeft vermoord. Ik ben geen politieagent met toegang tot een forensisch lab (lijkt me duidelijk), en ik lijd ook niet aan waanvoorstellingen. Maar ik hoop dat mijn onderzoek feiten en verklaringen zal oprakelen die kunnen wijzen op twijfel rondom Sals schuld, en die kunnen suggereren dat de politie een fout heeft gemaakt door de zaak te sluiten zonder verder te graven. 

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5
Anoniem
10/10/2021
5

Het is echt een leuk boek en ook spannend.

Sandra
12/09/2021
5

zo'n leuk boek heb k nog nooit gelezen! leest heel makkelijk, zeker een aanrader.

Anoniem
07/06/2021
5

super leuk en spannend om te lezen

 

Wat vind JIJ?

Aantal sterren