Cover van boek De terugkeer van Rachel Price
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Volt | 2024 | 527 pagina's
ISBN: 9789021489780

De terugkeer van Rachel Price

Zestien jaar geleden verdween de moeder van Bel. Ze liet Bel alleen achter in een auto op de pechstrook, verwarming aan tegen de vrieskou. Sindsdien ontbreekt van Rachel Price elk spoor. Op het internet en in het dorp gonst het ondertussen wel van de theorieën (Werd ze vermoord of ontvoerd? Heeft de vader van Bel er iets mee te maken?). Bel en haar vader besluiten mee te werken aan een documentaire over het mysterie, want ze kunnen het geld goed gebruiken voor de verzorging van hun demente (groot)vader. Bel heeft er flink de pest in om alle nare herinneringen op te rakelen, zeker omdat ze zelf niks meer weet. Ze was pas twee jaar oud maar iedereen hoopt dat zij de sleutel van het raadsel in haar geheugen heeft zitten.

En dan duikt haar moeder Rachel weer op: flink gehavend maar gezond en met een uitzonderlijk verhaal over haar verdwijning... en daar begint het boek pas! 

Een razend spannende thriller vol wendingen voor echte true crime fanaten!  

Lees een stukje

Ze zag er precies zo uit als op de foto die ze voor de vermissingsposters hadden gebruikt. Een brede glimlach die haar kin in een puntje rok, donkere, grijsblauwe ogen, lang, goudblond haar, bijna net zo lang als dat van Carter. Ze droeg een gebreide muts op het filmpje, dus je kon de geboortevlek rechts op haar voorhoofd, een platte, lichtbruine cirkel, niet zien. Een 'herkenningsteken' voor als ze ooit een lichaam zouden vinden, maar dat was nooit gebeurd. 

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren