Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Kramat | 2017 | 286 pagina's
ISBN: 9789462420649
Dit boek staat in de lijst Op bibbertrip

Doodverklaard

Wat zou jij doen wanneer je op Google een doodsbericht tegenkomt met je eigen naam erop?
Isa is 16 jaar en doet het goed op school. Bovendien heeft ze een leuke en hechte vriendengroep. Wanneer ze zichzelf op een ochtend uit verveling Googlet, ontdekt ze haar eigen doodskaartje. Ze is totaal overstuur en roept de hulp van haar vrienden in. Wie wil haar dood en kan zo'n gedetailleerd overlijdensbericht opstellen? En waarom?

Deze jeugdtriller is een aanrader voor iedereen die graag spannende verhalen verslindt. Doodverklaard houdt je in de ban, tot de laatste pagina. Het verhaal wordt verteld vanuit de ik-vorm en neemt je mee in de lastige kluwen van het internet, privacy en tienervriendschappen.

Lees een stukje

Mijn lichaam stokt en ik blijf midden op de stoep staan. Mijn vrienden lopen verder voor me uit en hebben niet door dat ik hen niet meer volg. Heb ik een bovennatuurlijke gave? Ik heb nog nooit in mijn leven iets juist voorspeld. Nog nooit een juist voorgevoel gehad. Waarom gebeurt dit dan? Om mezelf wakker te schudden en tegen mezelf te zeggen dat ik moet nadenken over de laatste vijf dagen van mijn leven?

Luister een stukje

Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij de Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.5
4.5/5 5 stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren