Cover van boek Sadie
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Volt | 2021 | 357 pagina's
ISBN: 9789021429830

Sadie

Sadie en haar jongere zus Mattie groeien op in armoede. Hun moeder is drugsverslaafd en bijna nooit thuis. Wanneer ze definitief vertrekt, stopt Sadie met school en richt ze zich helemaal op de opvoeding van Mattie. Ze doet alles voor haar jongere zus. Maar dan wordt Mattie vermoord. Sadie koopt een auto en keert haar geboortedorp de rug toe. Ze heeft een beetje geld, een groene rugzak en een vlindermes. En ze wil wraak.

Enerzijds volg je het perspectief van Sadie. Anderzijds leest je het verslag van een podcastmaker die na de feiten op zoek gaat naar Sadie. De twee tijdlijnen maken het geheel extra spannend. Langzaam kan je de puzzelstukjes met elkaar verbinden.

Heftig verhaal voor fans van true crime. Trigger warning voor misbruik.

Lees een stukje

‘Je zou dood kunnen gaan,’ zeg ik hardop, gewoon om te voelen of de naakte waarheid van de woorden die uit mijn mond rollen op de een of andere manier een schok bij me veroorzaken.
Doen ze niet.
Ik zou dood kunnen gaan.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5
Senna
04/11/2023
5

Zo een goed boek. Heel meeslepend en spannend. Het is een hele grote aanrader. Ik heb het in een dag uitgelezen omdat ik niet kon stoppen. Echt een super, fantastisch goed boek.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren