Cover van boek Project Hail Mary
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Xander | 2021 | 560 pagina's
ISBN: 9789401614078
Dit boek staat in de lijst Sterren en planeten

Project Hail Mary

Het zit Ryland Grace niet mee: een paar uur geleden werd hij wakker in een soort ziekenhuisbed, zijn geheugen is hij kwijt, en zijn enige gezelschap bestaat uit twee uitgedroogde lijken. Wat is hier aan de hand?

Al snel komt hij erachter dat hij zich niet langer op aarde bevindt, dat het voortbestaan van onze planeet in groot gevaar is, en dat hij zowat de laatste hoop van de mensheid is. No pressure!

Dit alles is nog maar het begin van een wild en bij momenten hilarisch maar altijd volledig wetenschappelijk verantwoord avontuur in de ruimte. Op naar de sterren, want 'Project Hail Mary' leest werkelijk als een een raket en trakteert je onderweg op een paar buitenaardse verrassingen van formaat!

Lees een stukje

De ster waar ik naar kijk… is onze zon niet.
Ik bevind me in een ander zonnestelsel.

Oké.
Misschien moet ik maar eens even heel goed naar die computerschermen kijken!
Hoe kan ik nu in een ander zonnestelsel zijn? Dat is volkomen onlogisch! En welke ster is dat eigenlijk? O god, ik ga dood, ik weet het zeker.
 

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
2.23077
Sitlam
12/10/2023
5

Een prachtig boek

Toos
30/08/2023
5

Een GEWELDIG BOEK. Je moet de extra info niet volledig begrijpen om mee te kunnen volgen. Het zit vol cliffhangers en plot twists, echt een aanrader. Je komt stilaan meer te weten over het hoofdpersonage en de mensen rondom hem. Het is heel interessant.

Frank Fieuw
25/09/2022
5

Absolute aanrader. Ik kan me oprecht geen enkel boek herinneren waar ik meer plezier aan beleefde dan dit. Het boek pakt je vast vanaf de eerste bladzijde en laat je nooit meer los. Je kan het gewoon niet wegleggen. Boordevol humor en grappige verwijzingen naar popcultuur. Wetenschappelijk verdedigbare standpunten en oplossingen maken het boek ook heel interessant. Dit boek MOET je gelezen hebben.

Bram
13/01/2022
5

Zeer interessant boek voor zowel jongeren als volwassenen! Het is en blijft een fictief verhaal maar er zijn vele wetenschappelijke elementen in verwerkt, waardoor je veel kan bijleren over de ruimte!

Wat vind JIJ?

Aantal sterren