Cover van boek Silo
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Querido | 2013 | 413 pagina's
ISBN: 9789021447735
Dit boek staat in de lijst Sterke debuten

Silo

De aarde is verwoest. Wat over is van de mensheid leeft in een gigantische, ondergrondse bunker: de Silo. Strenge wetten bepalen er alles: op welk niveau je mag wonen, wat je werk zal zijn, en met wie je mag trouwen. Eén wet gaat boven alle andere: niemand mag naar buiten. En toch is dat precies wat Sheriff Holston wilde… en deed.

Zijn opvolger, Juliette Nichols, begrijpt er niets van. Miste Holston zijn overleden vrouw zo erg dat hij zelf wou sterven? Of is er meer aan de hand, en zijn zowel de Silo als de wereld daarbuiten veel complexer en gevaarlijker dan ze ooit had durven vermoeden?

“Silo” is het eerste deel van een scifi-trilogie waarin de spanning je vroeg in zijn greep krijgt en niet meer loslaat. Dit duistere toekomstvisioen combineert de originaliteit van de Matrix met het tempo van de Hongerspelen. Lees en laat je verrassen!

Lees een stukje

Holston voelde aan wat voor hem lag, terwijl zijn witte pak als brosse steen begon te schilferen en hij zijn hoofd niet meer omhoog kon houden. Met de overblijfselen van zijn vrouw in zijn armen, overmand door de pijn van een langzame dood, ging hij liggen, en met zijn laatste restje energie vroeg hij zich af hoe anderen zijn dood zouden zien, dit in elkaar zakken en sterven in de zwarte plooi van een levenloze bruine heuvel, met op de achtergrond een rottende, naargeestig zwijgende stad.
Als er iemand keek, wat zou die dan zien?

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren