Cover van boek Library kiss
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Young & Awesome | 2017 | 253 pagina's
ISBN: 9789025874018

Library kiss

Wat zou jij doen als je een heel weekend werd achtergelaten in de bibliotheek? Het moet je maar overkomen!
Autumn wordt door een misverstand opgesloten in de bibliotheek, zonder gsm. Nadat ze alle uitgangen heeft geprobeerd, beseft ze dat ze tot maandagochtend vast zit. Om het nog erger te maken blijkt ze niet alleen te zijn. Dax, een eigenzinnige rebel van haar school die altijd alleen ronddwaalt, is ook opgesloten. Daar zitten ze dan met twee. Na een tijdje beginnen ze toch te praten. Dan blijkt dat ze toch niet zo anders zijn en het ook best wel goed met elkaar kunnen vinden...
Eindelijk kan Autumn aan iemand toevertrouwen dat ze last heeft van paniekaanvallen. En ook Dax kan zijn geheimen onthullen.

Dit boek is een echte pageturner. Je leest het in een mum van tijd uit. Vlot, mysterieus, af en toe spannend en voldoende romantisch. En dat allemaal in de bibliotheek!

Lees een stukje

Ik rilde nog eens. Gisterenavond was ik zo blij geweest met mijn outfit, een zeegroen, wijd uitlopend T-shirt, een mooi gedetailleerd jasje en een spijkerbroek. Maar toen we zaten te werken was het nog warm in de bibliotheek. Heet zelfs. Voor de honderdste keer wenste ik dat ik mijn jasje niet uit had gedaan en in mijn tas had gestopt. Wenste ik dat ik mijn tas niet in Jeffs kofferbak had gezet. Mijn tas. Als ik die bij me had was dit hele gedoe voorbij geweest. Zelfs zonder mijn telefoon had ik dan alles bij me gehad om het weekend door te komen.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.75
4.8/5 4 stemmen
ashley
28/10/2021
5

een heel mooi boek!👍

Rami
15/09/2021
5

echt een heel goed boek! ik lees bijna nooit maar dit boek heb ik in 1 dag uitgelezen.

Anna
29/05/2021
4

Leuk boek! 

Lola
22/05/2021
5

Ik vind lezen niet zo leuk, maar dit boek was echt héél leuk!! 😃

Wat vind JIJ?

Aantal sterren