Cover van boek Hof van vleugels en verwoesting
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Van Goor | 2017 | 613 pagina's
ISBN: 9789000349869

Hof van vleugels en verwoesting

Feyre heeft haar grote liefde Rhysand verlaten en is teruggekeerd naar Tamlin en het Lentehof. Ze probeert zijn vertrouwen terug te winnen zodat ze informatie kan verzamelen over Tamlins plannen en zijn samenwerking met de koning van Hybern. Als de oorlog uiteindelijk helemaal uitbreekt, moet Feyre achterhalen welke van de Edelheren ze kan vertrouwen. Wie zijn haar bondgenoten en wie heeft er een verborgen agenda? Zullen ze standhouden tegen de immense legers van de koning van Hybern? En zal haar liefde voor Rhysand deze duistere tijden overleven?

Hof van vleugels en verwoesting is het sluitstuk van een bijzondere trilogie. De serie is nog niet afgerond, maar de eerste drie delen vormen wel een geheel op zich. 

Lees een stukje

De schildwachten keken taxerend naar Ianthe, naar de prins en de prinses. Tamlin was altijd een van hen geweest, had voor hen gevochten. Tot op dit moment. Tot Hybern in het spel kwam. Totdat hij deze buitenlandse monsters boven hen stelde. Totdat hij een sluwe hogepriesteres boven hen stelde. 
Tamlins ogen bleven op ons rusten, op de hand die Lucien op mijn arm had gelegd om me te ondersteunen, terwijl zijn hand met de zweep naar achteren ging.
De donderende klap toen hij de lucht doorkliefde galmde door de kazerne, het landgoed. 
Door de fundamenten van het hof.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.2
Anoniem
21/03/2024
5

Het beste boek van de hele serie

 

 

ELLIOT
09/03/2023
5

Ik vind de hele serie een aanrader!! Zeker als je graag verdwijnt in een magische wereld om te ontsnappen aan de echte realiteit.

Ellie
20/01/2023
5

Super!!

Seth
07/09/2021
1

Nog niet gelezen

Liene
22/10/2020
5

Ik vind het boek een van de beste die ik ooit gelezen heb. Een aanrader dus!

Wat vind JIJ?

Aantal sterren