Cover van boek De laatste magiër
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Boekerij | 2019 | 524 pagina's
ISBN: 9789022586150

De laatste magiër

Wanneer Esta zich niet strikt aan haar missie in het verleden houdt, komt ze terug in haar heden om te ontdekken dat alles meer dan een beetje veranderd is. Eén van haar teamgenoten is nooit geboren. De Orde waartegen zij en de rest van professor Lachlan’s team zich verzetten, is nog veel machtiger geworden. Hun laatste hoop is een ultieme missie naar 1902, waar Esta het Boek moet stelen dat hen van de magische Barrière rond New York kan bevrijden, voor de Magiër het kan vernietigen.

Dit boek vermengt fantasy elementen met die van een kraak-verhaal, waardoor je een intrige krijgt met een groot aantal spelers en een paar verassende plotwendingen die geen moment verveelt. Het verhaal speelt zich af in een New York dat afgezet is door de Barrière, waar niemand met een magische gave door kan zonder hun gave – en meestal hun leven – te verliezen, en springt tussen Esta’s heden en 1902, toen een legendarische crew de grootste overval in de geschiedenis pleegde.

Lees een stukje

Hij kon nog steeds de benen nemen, bedacht hij, plotseling wanhopig. Hij kon de brug oversteken en de Barrière trotseren. Misschien zou hij de overkant toch bereiken. Sommigen was het immers gelukt.
[…]
Maar hij wist nu al dat het nooit goed zou uitpakken. De stad verlaten was niets anders dan een andere vorm van doodgaan. De Orde, niet gebonden aan de Barrière zoals hijzelf, zou altijd jacht op hem blijven maken. Nu zeker. Het was niet genoeg om het Boek te vernietigen. Als ze hem zouden vinden – en daar twijfelde hij niet aan – zouden ze hem nooit meer laten gaan.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.833335
4.8/5 6 stemmen
Boeken eter
24/06/2023
5

Dit boek is fantastisch! Een aanrader voor al degenen die van onbereikbare liefde en doelen houden.

maggie deblok
30/01/2023
5

Ik ga het lezen en ik heb er veel zin in!!

 

17/10/2022
5

goed vol spanning en fantasie

Zohra El Menanni
29/05/2022
4

Het was precies zoals ik me voorstelde. Een boek vol verrassingen en actie. Het einde was wel anders dan ik had gehoopt dat het zou eindigen maar in het algemeen een top boek!?

Ali
07/10/2020
5

✌️heel leuk boek?

vince
12/09/2019
0

lollig

Wat vind JIJ?

Aantal sterren