Cover van boek Hof van mist en woede
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Van Goor | 2017 | 607 pagina's
ISBN: 9789000347568

Hof van mist en woede

Feyre heeft de vloek van Amarantha verbroken en is terug bij Tamlin aan het Lentehof. Hoewel ze nu de krachten heeft van een Hoge Fae blijft haar hart menselijk en worstelt ze heel erg met vreselijke herinneringen. En dan is er nog de afspraak met Rhysand, de Edelheer van Nachthof. Wanneer hij haar komt opeisen, moet ze haar weg zoeken als nieuwe inwoner van het Nachthof en moet ze leren om haar eigen krachten te controleren. Enkel dan kan ze het grote kwaad dat aan de horizon dreigt helpen bedwingen. Maar daarvoor moet ze niet alleen haar krachten leren beheersen, maar ook haar gekwelde ziel helen..

Dit vervolg op Hof van doorns en rozen is eens zo vernuftig. Verlies je opnieuw in de gevaarlijke sprookjeswereld van Feyre.

Lees een stukje

"Jouw Edelheer... Je hebt dat allemaal doorstaan,' ze gebaarde met een hand naar me, naar mijn oren, mijn lichaam, 'en toch is het niet goed afgelopen?'
Het bloed in mijn aderen voelde zwaar aan. 'Die Lord heeft een muur gebouwd om de Fae buiten te houden. Mijn Edelheer wilde me opsluiten om me binnen te houden.'
'Waarom? Hij heeft je maanden geleden toch ook hiernaartoe laten komen?'
'Dat was om me te redden, me te beschermen. Volgens mij ... volgens mij hebben de gebeurtenissen Onder de Berg, wat hem daar is aangedaan, wat ons is aangedaan, hem gebroken.' Misschien nog wel erger dan ze mij hadden gebroken.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5
Elin
28/01/2021
5

Het is een fantastisch boek. Ik heb het verslonden!

Wat vind JIJ?

Aantal sterren