Cover van boek De Godden broers
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Luitingh-Sijthoff | 2021 | 164 pagina's
ISBN: 9789024592357
Dit boek staat in de lijsten SeksZomer

De Godden broers

Dit boek baadt in een zomerse vakantiesfeer en verhaalt hoe twee broers het leven van een gezin totaal op zijn kop zetten. Het beloofde een ontspannen reisje aan zee te worden, waar urenlang gezond, gezwommen en geluierd wordt. Dat is echter buiten de onverwachte aanwezigheid van de sensuele Kit en de immer "afwezige aanwezige" Hugo gerekend...

Bereid je voor op een broeierig sfeertje, waar de grens tussen verliefdheid en vriendschap flinterdun is. Twijfel en jaloezie slaan ongenadig toe. Bijzonder is dat de auteur de ik-verteller geen geslacht toekent. Maar dat de liefde alomtegenwoordig is, dat leidt geen twijfel.

Lees een stukje

Op klaarlichte dag naaktzwemmen is een goede drijfveer om niet te treuzelen. De augustuszon sprankelde op de zee. Grote zwarte aalscholvers stonden met uitgestrekte armen op de zandbanken hun rafelige veren in de zon te drogen. Ik dook onder, hield mijn adem in, kwam weer boven tot alleen mijn ogen boven het wateroppervlak dreven en op de grens tussen zee en lucht voortgleden, mijn lichaam verzonken als een krokodil die op een prooi loert. Ik zag geen mens in welke richting ook. Het bestaan gedestilleerd tot vrede en vrijheid en een gevoel van wachten in een eindeloos heden.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3

Wat vind JIJ?

Aantal sterren