Cover van boek Eleanor & Park
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Van Goor | 2014 | 335 pagina's
ISBN: 9789000342631
Dit boek staat in de lijst Pesten

Eleanor & Park

Als nieuwe leerling moet Eleanor op de bus gedwongen plaatsnemen naast Park. Het eerste contact tussen deze twee buitenbeentjes verloopt wat stroef, maar al gauw brengen muziek en stripverhalen hen dichter bij elkaar. Ze weten alletwee dat een eerste liefde bijna nooit standhoudt, maar ze kunnen niet anders dan er helemaal voor gaan. Eleanors moeilijke gezinssituatie weegt echter op hun prille relatie...

Een romantisch, humoristisch, gevoelig, intriest en troostend portret van een eerste liefde. Vergeet de zoetsappige liefdesromannetjes, dit verhaal is echt en authentiek.

Lees een stukje

Hij deed geen moeite meer om haar terug te halen. Ze kwam toch alleen terug als ze er zin in had, in dromen en leugens en versnipperd déjà-vu. Dan reed hij bijvoorbeeld naar zijn werk en zag een meisje met rood haar op de hoek van de straat staan, en in een fractie van een verstikkende seconde durfde hij te zweren dat zij het was. Maar dan zag hij dat ze eerder blond dan rood was. En dat ze een sigaret in haar hand hield… En een T-shirt van de Sex Pistols droeg. Eleanor haatte de Sex Pistols. Eleanor… die achter hem stond tot hij zich omdraaide. Die naast hem lag, net voor hij wakker werd. Door wie alle anderen saaier en oppervlakkiger leken, en nooit goed genoeg. Eleanor die alles verpestte. Eleanor, die weg was. Hij deed geen moeite meer om haar terug te halen.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.4
4.4/5 5 stemmen
bella
23/01/2024
0

Heel tof boek 📖

Mare P.
23/03/2020
4

Dit boek is echt super mooi. Het is behoorlijk romantisch, maar het wordt op geen enkel moment te veel. Het is 100% een aanrader!

s10marynissen
23/08/2019
0

Dit boek is zooooo mooi! ik zou het opnieuw lezen, en opnieuw en opnieuw en opnieuw... Aanrader!

Linde
15/09/2017
0

Heeft iemand dit boek al gelezen?
En is dit een LEUK boek? <3

Wat vind JIJ?

Aantal sterren