Cover van boek Cel 7
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Luitingh-Sijthoff | 2017 | 384 pagina's
ISBN: 9789024576883
Dit boek staat in de lijst Winnaars Leesjury

Cel 7

Wanneer Jackson Paige vermoord wordt, lijkt de schuldige meteen bekend. De 16-jarige Martha bekent meteen. Ze verdwijnt in één van de zeven cellen. Het publiek mag telefonisch stemmen of Martha op dag zeven wordt vrijgelaten of de doodstraf krijgt. Martha’s vriendje Isaac, haar therapeute Eve en enkele anderen proberen Martha’s onschuld te bewijzen, maar de media zenden vooral valse beschuldigingen uit over haar. Het wordt een race tegen de klok…

De auteur Kerry Drewery biedt een interessante blik op een totaal ontspoorde maatschappij. Burgers kunnen zonder enige kennis van zaken een verdachte ter dood veroordelen of net vrijspreken. Via een heleboel cliffhangers bouwt de auteur spanning op. Als lezer word je meermaals op het verkeerde been gezet, en het einde laat je gegarandeerd ontredderd achter.

Lees een stukje

‘Ik heb het gedaan!’ roep ik. ‘Ik heb hem neergeschoten! Ik heb Jackson Paige vermoord.’ Ik hoor hun antwoord niet.
Hun ogen kijken vol afgrijzen naar me, handboeien om mijn polsen, koud als hun harten.
Ze leven in de luchtbel van de Avenues en de City, laten de glans reflecteren zonder zich af te vragen wat daarbuiten is.
Over zeven dagen ga ik dood omdat dat moet, maar daarna zullen hun luchtbellen knappen en zal iedereen de waarheid weten.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.31818
Eysan Peeters
07/12/2023
3

Ik vond het boek heel tof en spannend! Omdat er heel veel drama is en een grote plottwist. Ik raad het boek aan aan mensen die dikke boeken leuk vinden en moordzaken spannend vinden.

Eysan Peeters
07/12/2023
0

Het boek is heel spannend en interessant! Het gaat over een moordzaak van de vader van Isaac. Als je meer wilt weten raad ik het aan om te gaan lezen, vooral als je van dikke boeken houdt.

TOEBEANS
05/11/2023
0

Het is een heel interresant boek over het lot van Martha en moord. Uiteraard geweldig dus.

Sexy Tijger
15/10/2023
4

Super goed boek! Heftig maar wel leuk. Als je niet goed tegen intense dingen kan is dit niet iets voor jou maar als je houdt van spannende verhalen die niet gaan over een ridder op zijn paard dan is dit zeker een aanrader! Wel maar 4 sterren omdat het in het begin saai is maar het wordt zoveel beter. Na een vijftigtal pagina's wordt je meegesleurd in het boek!

Leuke bitterbal
04/09/2023
5

Top! Ik heb er maar 1 second om gedaan om het te lezen en het gaat over een moord! SUPER TOF! Zeker een aanrader.

 

anonieme frikandel
29/11/2022
5

hoe leest het, spannend of leuk?

Iemand
02/10/2022
5

Super leuk boek!!! Zeker als je van spannende boeken houdt. Er zitten een beetje romantische stukjes in maar niet zoveel (gelukkig). Echt zeker een aanrader voor mensen die graag spannende boeken lezen. Je moet natuurlijk niet kijken naar de dikte?

hamedi
19/09/2022
5

De cover is heel aantrekkelijk en het is een mooi boek?

Amy Lienard
19/04/2022
4

Het was een goed boek alleen soms moeilijke stukjes. In het begin is het beetje saai maar na een vijftigtal pagina's wordt het veel spannender.

femke
17/01/2022
5

Ik vond het een heel goed boek. Het was wel een beetje moeilijk om te lezen, maar wel een heel spannend en interessant boek.

femke
14/01/2022
5

Het boek was leuk, maar alleen was het niet zo'n makkelijk boek om te lezen voor mij. Over het algemeen is het wel een super boek en ik hield van hoe het in elkaar zat.

Mahmud
19/09/2021
5

Ik zag alleen de achterkant en was direct in love met de boek?

Lieke Vergote
05/12/2020
4

Ik vond het een zeer mooi boek. Het is zeker een aanrader. Het leest zeer vlot en er gebeurden dingen die je totaal niet verwacht. Het boek is spannend, ontroerend en mooi tegelijk . 

Zita Buysschaert
21/11/2020
3

Ik vond het een uitnodigend boek maar de eerste hoofdstukken vond ik langdradig en sommige hoofdstukken waren moeilijk te volgen. Naar het einde van het boek werd het wel spannend met een verrassend einde!! Benieuwd naar het vervolg .

Wat vind JIJ?

Aantal sterren