Cover van boek Als ik je morgen weer zie
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Volt | 2023 | 350 pagina's
ISBN: 9789021488042
Dit boek staat in de lijst Holebi

Als ik je morgen weer zie

Stel je voor: je belandt in een tijdlus waardoor je telkens opnieuw dezelfde dag beleeft. 

Wanneer Clark inmiddels als 309 keer 19 september doorlopen heeft, raakt hij radeloos en voelt hij zich eenzaam. Daar komt verandering in wanneer Beau verschijnt, die hij in al die vorige keren nog nooit is tegengekomen, en ze een geweldige dag samen doorbrengen. Is er een manier om uit deze tijdlus te ontsnappen en kan hij ooit een toekomst opbouwen met Beau als morgen nooit aanbreekt?

Als ik je morgen weer zie is een spannend en interessant boek over mentale gezondheid, eenzaamheid, vriendschap en prille liefde.

Lees een stukje

Kon mevrouw Hazels afwijkende huiswerkopdracht maar werken in mijn situatie. Probeer een nieuwe vriend te maken. Help iemand. Stel jezelf kwetsbaar op. Doe datgene wat je bang maakt. Het lijken vrij simpele tips en ik weet zeker dat andere eenzame cliënten die het geluk hebben in een normaal, lineair ruimte-tijdcontinuüm te leven er echt iets aan hebben. Maar als ik iets heb geleerd van 309 opeenvolgende Vandagen, is het wel dat de wereld waarin ik me momenteel begeef mijlenver af staat van de normale.

Waarom zou mevrouw Hazels vierdelige uitdaging dag 310 anders maken?

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren