Cover van boek Voor altijd jong
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
The House of Books | 2007 | 319 pagina's
ISBN: 9789044317398
Dit boek staat in de lijst Boeken voor muzikanten

Voor altijd jong

Op de dag dat Elvis dood gaat beleven Terry, Ray en Noel in Londen een aantal avonturen die hun leven een beslissende richting zullen uitsturen. Er wordt gedanst in punkclubs, er worden drugs genomen, vriendinnen worden bedrogen, en het belangrijkst van al: een aantal dromen worden opgeborgen. Een boek over subculturen en volwassen worden.

Drugs, seks, punk, disco en geweld: deze cocktail vormt samen een boeiend verhaal dat over om het even wie zou kunnen gaan. Een boek waarin je kan zien welke richting je leven op zal gaan, en waarin je ziet dat je niet zo speciaal bent als je wel denkt.

Lees een stukje

Leon hield de tweede baconsandwich in zijn handen en genoot van het moment. Tegen alle verwachtingen in was het hem op de een of andere manier gelukt het meisje van zijn dromen te ontmoeten, een verslag te schrijven over de band uit zijn nachtmerries, en een gigantisch pak slaag uit de weg te gaan. Al met al, geen slechte nacht.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3
Kiana Vanmarcke
03/11/2013
0

Ik vond het boek heel moeilijk te begrijpen. Het waren drie verhalen in één. Maar op zich was het een mooi verhaal. Het verhaal las traag maar eens je het door had las het vlotter. Ik raad het boek aan aan lezers die ouder zijn dan 16 en mensen die graag na denken over het gene wat ze lezen.

Stien Van Theemsche
29/10/2013
0

Ik vond het boek zeer moeilijk om te lezen, het las zeer traag. Toen ik het boek uit had wist ik niks meer van ervoor. Het is zeer moeilijk om het te begrijpen omdat er op een bepaald moment verschillende gebeurtenissen samenkomen. Ik raad het boek zeker niet aan, aan kinderen jonger dan 16 jaar.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren