Cover van boek Suicide notes: waar maakt iedereen zich druk om...
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Lemniscaat | 2010 | 211 pagina's
ISBN: 9789047702238

Suicide notes: waar maakt iedereen zich druk om...

Jeff ontwaakt op de gesloten psychiatrische afdeling van een ziekenhuis met verband om beide polsen. Een en ander heeft te maken met de nieuwe vriend Burke van zijn beste vriendin Allie. Want Jeff ziet Burke ook wel zitten en dat brengt hem danig in de war. Twee mede-patiënten helpen Jeff op hun manier: de grappige, maar zwaar suïcidale Sadie en Rankin, de sportheld van wie Jeff zijn ogen niet af kan houden...

De venijnige humor, de spannende en komische dialogen tussen Jeff en zijn psychiater, en de pikante stukjes af en toe, maken van Suicide Notes een origineel boek over een heftig thema.

Lees een stukje

'Gek worden kan iedereen,' antwoordde ze. 'Dat komt meestal gewoon doordat er iets fout zit in je bedrading. Maar zelfmoord willen plegen, dat is een verhaal apart. Ik bedoel, hoe erg moet je jezelf wel niet haten om jezelf om zeep te willen helpen?'

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.658335
4.7/5 9 stemmen
Ellen
20/03/2017
0

Dit boek is zeker de moeite om te lezen! Zelfmoord is een onderwerp dat niet al te veel besproken durft te worden. Het leest heel vlot en is zeker geschikt voor verschillende leeftijden.

alisa bracke
05/03/2017
0

Ik ben niet zo een lezer, maar van dit boek heb ik zeker genoten! Het boek leest vlot. Zeker een aanrader voor mensen die niet lezers zijn. Ik zal door dit boek zeker meer boeken uitproberen, ook van deze schrijver.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren