Cover van boek 25
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Querido | 2013 | 247 pagina's
ISBN: 9789021447872
Dit boek staat in de lijst Seks

25

Heel Amsterdam feest, heel Nederland feest! Want het is 30 april 2013: Willem-Alexander wordt de nieuwe koning van Nederland. Heel Nederland feest? Behalve Hanna (Henkie). Hoe hard ze ook haar best doet om mee te drinken, te flirten, te dansen: zij treurt. Om haar verloren liefde Arthur. Aan elke persoon die ze tegenkomt, vertelt ze haar verhaal. Over fantastische seks en een veel te korte relatie. Of was Arthur eigenlijk een pervert? Dit verhaal zaait verwarring. Want welke versie klopt nu echt? Wanneer vertelt Hanna de waarheid?

Auteur Jamal Ouariachi wordt volgens heel wat literatuurkenners één van de grote namen van de komende tien jaar. Tijd om hem te leren kennen! Deze roman 25, is een deel van een trilogie. De twee andere delen worden geschreven door David Pefko en Daan Heerma van Voss. Wat ooit begon als ‘erotisch’ drieluik, gaat alvast in 25 over de betekenis van seks in heel verschillende contexten. Of zoals Ouariachi zelf zegt: “seks als liniaal om de aard van een relatie af te meten.” Lees en ontdek wat hij daarmee bedoelt!

Lees een stukje

Televisie: wat me bezielde, ik had geen idee, misschien kwam het door alle feestjes die ik bezocht, die behalve door BN’ers vooral ook door een bont gezelschap van wannabe’s werd gefrequenteerd, de mensen die daar rondhingen om de edele wierookwalm van de roem op te snuiven. Zo iemand was ik in feite ook. Overal en altijd aanwezig, maar nooit ‘een graag geziene gast’, zoals dat heette in het jargon van de societyjournalistiek.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren