Cover van boek In steen gebrand
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Z&K | 2023
ISBN: 9789020554045
Dit boek staat in de lijst TikTok boeken

In steen gebrand

Welkom in de brutale wereld van Navarre. Violet heeft zich haar hele leven voorbereid om scribent te worden. Nu moet ze haar rustige leven tussen de boeken achter zich laten op bevel van haar moeder (en generaal van het leger) om Drakenrijder te worden. Of het alleszins te proberen: Violet is klein, kan niet vechten en slechts de helft van de eerstejaars overleeft. Niet alleen de uitdagingen zijn dodelijk, ook tussen de andere rijders heeft Violet vijanden vanwege haar afkomst. Violet moet alles op alles zetten om elke dag te overleven.

Een spannend en meeslepend fantasyverhaal.

Lees een stukje

'Trek jezelf op, Dylan!' roept Rhiannon.
'O goden!' Mijn hand schiet voor mijn mond, maar hij verliest zijn grip op de spiegelgladde stenen en valt, verdwijnend in de diepte. De wind en regen overstemmen de geluiden die zijn lichaam in de vallei beneden mogelijkerwijs maakt. ook Overstemmen ze het geluid van mijn gedempte krijs.
Xaden scheurt zijn blik nog geen seconde van me los en bekijkt me stilzwijgend met een blik die ik niet thuis kan brengen. Ik richt mijn verafschuwde blik weer op hem.
'Waarom zou ik mijn energie verspillen om je te vermoorden als de barricade dat ook prima kan?' Zijn lippen krullen omhoog in een hatelijke glimlach. 'Jouw beurt.'

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren