Cover van boek Starters
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Van Holkema & Warendorf | 2012 | 352 pagina's
ISBN: 9789000309887

Starters

Los Angeles, de verre toekomst. De mensheid is erin geslaagd om steeds ouder te worden: een leeftijd van 200 tot 250 jaar bereiken, is geen uitzondering meer. Als die senioren tijd willen doorbrengen in een jong lichaam, huren ze er ééntje bij de bodybank. Callie verafschuwt dergelijke praktijken, maar kan niet anders dan haar jonge lichaam uitlenen. Maar de procedure loopt anders dan gepland en Callie ontdekt de afschuwelijke plannen van haar huurder, mevrouw Winterhill.

Starters is een bijzonder spannend toekomstverhaal. De wereld van Callie is realistisch, maar begrippen als ouderdom en jeugd krijgen er een nieuwe, originele invulling. De sterke personages en het spannende verhaal maken van dit boek een onvervalste pageturner. Bovendien ga je door Starters als vanzelf nadenken over de manier waarop we met ons lichaam, met schoonheid en met persoonlijkheid omgaan.
Dit eerste deel doet vol spanning uitkijken naar het vervolg, Enders.

Lees een stukje

Toen ik de imposante hal van de Winterhills binnen kwam, werd mijn mond kurkdroog. Het leek wel iets uit een oude film. Antieke meubelen, een plafond tot in de wolken en een statige trap om je erheen te brengen.
De Ender duwde de deur dicht. Ze keek me een pijnlijk moment lang kwaad aan. Als ze wachtte tot ik doorliep, kon ze lang wachten. Toen zei ze eindelijk iets.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3.69524
07/09/2020
0

ja

👀

👃

👄

Laura
20/05/2017
0

Super boek, het einde verrast je totaal...

iemand die een boekbespreking moest doen
07/05/2016
0

Een fantastisch boek, ik moest een boekbespreking doen maar het is wel wat moeilijk omdat lissa het altijd leuk maakt. Zelfs in een saai gesprek ben je niet verveeld, 10/10 van mij!

boekenworm julie stark
03/10/2015
0

super boek een echte aanrader!!!!

Meljazz
30/10/2014
0

Ik heb het boek nog niet helemaal uit, maar ik vind het nu al geweldig! Het is zeker een aanrader!!! (Btw ♥ Blake)

...
10/09/2014
0

Mooi boek! Vanaf het begin al meeslepend!

Robin Bruneel
18/11/2013
0

Iedereen weet natuurlijk dat dit boek fictie is. Maar toch laat de schrijver het zeer geloofwaardig lijken, zoals een keer dat ze aan het dromen was, deze werd dan echt precies nagespeeld, hij leek echt te gebeuren…
Ik vond het een heel mooi boek, omdat er veel bijvoeglijke naamwoorden werden gebruikt waardoor bijna een film in je hoofd was aan het draaien. Het boek zelf had ik echter uitgelezen in slechts 2 dagen, ikzelf ben eigenlijk ook al niet echt een lezer dus is dat wel een echte prestatie.
Wanneer het echt spannend was en je ongeveer dacht wat er ging gebeuren kon het echt wel een heel andere richting ingaan en wat ook wel leuk was.
Dit was zeker een super goed boek, een echte aanrader!!!
Ik sta echt al te popelen om deel 2 te lezen!

Toine
26/03/2013
0

Ik vind 'Starters' een zeer goed boek met een leuke verhaallijn en interessante personages. Ik lees niet zo graag maar dit was een boek waar ik me echt in kon leven. Een aantal onverwachte wendingen maken van dit boek een echte topper. Ik heb 'The Hunger games' ook al gelezen en dit boek kun je daar sterk mee vergelijken. Het enige verschil is dat het actiegehalte in dit boek lager ligt maar de spanning extremer wordt opgedreven. Het idee van een meisje dat moet opkomen voor haar jongere broer vind ik ook een extra pluspunt. Het enige minpuntje is dat het een open einde heeft. Hierdoor wil je het vervolg (Enders) ook lezen. Maar die is nog niet te koop. Ik kan dit boek aan iedereen aanraden. Het is dan wel een dik boek maar het leest enorm snel. Je kunt het al vinden in de bibliotheek voor degenen die het interesseert.

Edith
20/10/2012
0

Ik vind het een heel spannend boek met veel actie en veel onverwachte wendingen. Callie heeft maar één doel en dat is haar broertje in leven houden. Dat blijkt niet zo simpel.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren