Cover van boek Ren, Rose, ren
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Nieuw Amsterdam | 2022
ISBN: 9789046829608

Ren, Rose, ren

De jonge AnnieLee Keyes reist naar Nashville, het hart van de countrymuziek, om zich te wagen aan een leven als zangers. Het is een hard bestaan, maar met haar talent en de vrienden die ze onderweg maakt, klimt ze langzaam maar zeker naar de top. Heel even kan ze genieten van het leven waar ze zo hard voor gewerkt heeft, en dan lijkt alles in te storten. Want AnnieLee is niet wie ze zegt dat ze is, en hoe harder ze wegloopt, hoe sneller haar verleden haar lijkt in te halen. 

Een vlotte thriller met spanning en geheimen, maar vooral: muziek. Alle liedjes uit het boek zijn te vinden in het album van Dolly Parton dat dezelfde titel draagt als het boek.

Lees een stukje

AnnieLee liet de telefoon vallen alsof het een kronkelende slang was geworden. Elke keer als ze erin slaagde niet meer te denken aan wat ze had achtergelaten, stak het verleden zijn gemene, lelijke kop weer op. 
Ze stond op om haar oude rugzak door te spitten. Er kwamen oude schriften uit, verlepte sokken en de muffe slaapzak die ooit haar bed was geweest. Onderin voelde ze het koude metaal van de Smith & Wesson. Haar vingers sloten zich eromheen. AnnieLee had nooit van het wapen gehouden. Maar misschien was het verstandig het vanaf nu in de buurt te houden 

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren