Cover van boek Truth or dance
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Clavis | 2019 | 285 pagina's
ISBN: 9789044834116

Truth or dance

India en haar vriendinnen krijgen dreigende berichtjes van 'Truth or dance' via een geheime chat. Het lijkt eerst op een wedstrijd van hun balletschool, maar al snel volgen er gruwelijke consequenties als ze de opdrachten negeren. Wie zit erachter? In deze opleiding zijn zelfs je beste vriendinnen je concurrenten. Niemand is dus te vertrouwen! 

De meeslepende schrijfstijl zorgt ervoor dat het boek vlot leest. Je krijgt gaandeweg een idee van de balletwereld, zonder dat het moeilijk wordt. Je zal zeker gebeten zijn om de volgende twee delen van deze trilogie te lezen! Die zijn nóg spannender. 

Lees een stukje

Langzaam ga ik met mijn hand naar de deurgreep en probeer de deur te openen. 
Ze heeft ons opgesloten. 
'Dit is niet grappig meer,' zeg ik. 'Je moet nu stoppen en de deur opendoen.'
Ze reageert niet en blijft met dezelfde idiote snelheid rijden, terwijl het steeds harder regent. 
'Wil je ons dood hebben ofzo?' vraag ik zenuwachtig. 
Stilte. 
Een glimlach om haar mond. Mijn hart slaat een tel over. 
O mijn god. 'Je wilt ons echt dood hebben,' besef ik terwijl ik het hardop zeg. 

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.142855
4.1/5 7 stemmen
Emma
21/11/2022
5

Ik wil mijn mening geven over het boek ‘’Truth or Dance‘’, geschreven door Chinouk Thijssen. Ik vind dat het een heel goed en leuk boek is, zeker voor iemand die normaal niet veel leest is dit een goed boek om mee te beginnen. Ik heb een aantal argumenten om mijn mening te ondersteunen. Ten eerste is het een heel spannend boek. Het is ook een boek waarbij je dingen leert over eerlijkheid, vooroordelen en vriendschap. Er zijn ook mensen met een andere mening die denken dat het te langdradig is omdat ze voor sommige antwoorden op hun vragen het tweede boek ‘’Break a Leg’’ moeten lezen. Maar ik vind dit niet erg omdat ik van Thrillers hou. Nu snap je waarom ik dit een goed boek vind. 

Anoniem
16/11/2022
4

Het is een leuk boek, ☺️ zeker als je houdt van lezen.

lk
03/10/2022
5

?

lore
05/05/2022
4

Ik vind het een leuk boek. Het was een boek dat ik vlot kon lezen en waarbij ik mij goed kon inleven waar en hoe het gebeurde. De fragmenten in het hotel vond ik erg spannend om te lezen, ik wou het vervolg weten en daardoor las ik door. Wat ik origineel vind is dat elk personage in een apart hoofdstuk zijn of haar perspectief op het verhaal vertelde. Zo wist je ook wat de personages echt van elkaar vinden en hoe ze zijn. Het is echt een aanrader als je van mysterie houdt!

Mira
10/09/2021
5

Leest vlot, spannend, leuk

 

 

 

Wat vind JIJ?

Aantal sterren