Cover van boek Middernachtbibliotheek
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Lebowski | 2021 | 256 pagina's
ISBN: 9789048860067

Middernachtbibliotheek

Nora Seed is erg teleurgesteld over hoe haar leven tot nu toe is gelopen. Ze kan de mistroostige gedachten over alle verkeerde levenskeuzes niet verdrijven uit haar hoofd. Op een nacht komt ze terecht in de Middernachtbibliotheek, een plaats tussen leven en dood. Hier krijgt ze de kans om andere keuzes te maken. Voor iedere keuze bestaat er een boek met een alternatief leven en Nora kan elk leven lezen. Ze moet op zoek naar de keuzes die het leven écht waardevol maken. Wat gebeurt er als je een tweede kans krijgt om het leven te leven dat je echt wil?

Middernachtbibliotheek vertelt het warme verhaal van Nora, een zoekend personage dat volledig tot leven komt op het papier. De schrijfstijl van Matt Haig houdt het geheel luchtig, terwijl het verhaal je laat stilstaan bij het leven en de keuzes die je zelf maakte.

Lees een stukje

Je raakt je baan kwijt en vervolgens gebeuren er meer rotdingen. De wind ruiste door de bomen. Het begon te regenen. Ze liep naar de beschutting van een tijdschriftenwinkel in de stellige, toevallig júíste, overtuiging dat het alleen nog maar erger zou worden.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5

Wat vind JIJ?

Aantal sterren