Cover van boek Echo
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Moon | 2022 | 383 pagina's
ISBN: 9789048865826

Echo

Audrey leeft met haar ouders in een futuristische wereld vol ECHO’s. Deze emotieloze machines lijken op mensen en werken voor hen, maar hebben geen gevoelens en al het typisch menselijke is hen vreemd. Audrey’s vader wil zijn dochter beschermen en voedt haar op met filosofie, literatuur, cultuur en dromen. Haar oom ziet ECHO’s als de toekomst van de wereld. Als Audrey haar ouders vermoord door een ECHO aantreft en zij het volgende slachtoffer lijkt te worden, kan ze haar vader alleen maar gelijk geven. Tot ze Daniel ontmoet, een ECHO die in heel wat opzichten verschilt van andere ECHO’s. Kan hij haar redden?

Een science-fiction roman die zich afspeelt in een verre toekomst van artificiële intelligentie en robots, maar ook een verhaal over liefde, afscheid en verlies en alles wat ons menselijk maakt.

Lees een stukje

Ik had nog nooit eerder gedroomd.

Als ik me in Spanje weer oplaadde, daalde er een donkere deken van niets over me heen. De lege non-slaap van ECHO’s. En ik wist dat het niet de bedoeling was dat ik droomde; voor zover ik wist, had geen ECHO ooit gedroomd. Maar dit was onmiskenbaar en onweerlegbaar een droom.

Hij ging over haar.

Audrey.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5

Wat vind JIJ?

Aantal sterren