Cover van boek Noem het liefde
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
De Bezige Bij | 2018 | 299 pagina's
ISBN: 9789403110400

Noem het liefde

Thomas Wolf, een 34-jarige filmmaker, redt het meisje A. (18) door haar net op tijd voor een voorbijrazende taxi op het voetpad te trekken. Ze zien elkaar even later terug in een café, en het liefdesverhaal begint. Boy meets girl. Thomas, werkloos en levend van een laatste restje erfenis, valt als een blok voor het veel jongere meisje A., die jongerentaal gebruikt, zijn kleren ouderwets vindt, en zich het liefst afzet tegen de hele wereld. Thomas en meisje A. trekken zich terug uit de wereld. Soms verdwijnt meisje A. een paar dagen en stort Thomas wereld in.

‘Noem het liefde’ is een hedendaagse roman over het tijdloze thema van de liefde. Een verhaal dat jeugd en liefde probeert te begrijpen, probeert en probeert.

Lees een stukje

Het binnenvallende licht kleurde de houten vloer, de nerven bleven donker. Onze liefde had het alleen-zijn al aangetast. Bij elke fiets die voor mijn huis werd neergezet, miste mijn hart een slag. Als ik mijn armen strekte, steeg uit de plooien van mijn shirt de geur op van haar deodorant, haar zweet, haar vocht. Bij elke beweging die ik maakte, was zij daar.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren