Cover van boek Maak me eendimensionaal
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Das Mag | 2023 | 391 pagina's
ISBN: 9789493248892
Dit boek staat in de lijsten HolebiBoeken over/uit Azië

Maak me eendimensionaal

Een succesvolle psycholoog krijgt een anoniem bericht dat er een lichaam is gevonden in een meer in de Zuid-Koreaanse stad waar hij is opgegroeid. De mysterieuze afzender beweert dat de psycholoog daar iets mee te maken heeft.
De psycholoog duikt terug in zijn verleden: de school waar enkel prestaties belangrijk waren, zijn moeilijke jeugdjaren waarin hij armoede en schulden geheim probeerde te houden, zijn geheime liefde voor Yundo, de jongen die soms wel en dan weer niet geïnteresseerd in hem lijkt, zijn eerste vriendschappen.

Dit boek leest soms als een romantisch boek, soms als een thriller, soms is het ongemeen spannend, soms zal je jezelf erin herkennen. Maar bovenal laat dit boek zien dat je de gevoelens, gedachten en gebeurtenissen uit je jeugd je hele leven kan meedragen.
Eén ding is zeker, begin je in dit boek dan leg je het voor de volgende vierhonderd bladzijden niet meer weg. 

Lees een stukje

Er was een tijd waarin ik geloofde dat mijn leven slechts één kant op stroomde. Toen was alles nog makkelijk en simpel. Ik hoefde me maar op één ding te concentreren: ontsnappen aan de herinneringen die me tegenhielden. Voor me kijken en heel hard rennen. En nu, na meer dan tien jaar voluit te hebben gesprint, ben ik weer terug bij af. 
Er zijn herinneringen die nooit verleden tijd worden. 

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren