Cover van boek Een liefde
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Querido | 2022 | 289 pagina's
ISBN: 9789045127316
Dit boek staat in de lijst Holebi

Een liefde

Vince is een onzekere tiener, die toch op zijn strepen staat wanneer het moet. Als iemand hem uitscheldt, reageert hij met fysiek geweld. Voor homofobie heeft hij geen tijd. In de liefde is Vince minder daadkrachtig; hij wacht vooral bedroefd af. In de metro kiest hij telkens een jongen uit, om vervolgens een heel liefdesverhaal te verzinnen. Hij spreekt de jongens geen enkele keer aan. Bovendien heeft hij een crush op een Amerikaanse pornoster. In zijn hoofd heeft hij al bedacht waarom ze elkaars ware liefde zijn. 

Vince is een personage van vlees en bloed; als lezer voel je meteen met hem mee. Zijn verlangens en eigenaardigheden worden realistisch en rauw op papier gezet. In dit razendsnelle verhaal loopt hij een aantal keer met zijn hoofd tegen de muur, hij krabbelt moeizaam op en gaat noodgedwongen weer verder. 

Lees een stukje

Je hebt het aan mijn geheime verzameling al wel gemerkt: ik ben op zoek naar liefde. Dat is mijn eerste ambitie. Als je dat vervelend vindt of me te oversekst vindt, kun je beter nu stoppen met lezen, want ik waarschuw je: ik denk alleen daaraan, ik heb het alleen daarover. 

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3
ling ling
15/04/2024
1

saaiii

Mounir sadou
01/02/2024
5

I love gay romance!!!

Finn
30/10/2023
5

super mooi

Wat vind JIJ?

Aantal sterren