Cover van boek Liefde van A tot Z
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Van Goor | 2020 | 351 pagina's
ISBN: 9789000374564

Liefde van A tot Z

Als Zayneb geschorst wordt op school vanwege een ruzie met een islamofobe leraar, wordt ze naar haar tante in Doha, Qatar gestuurd.
Tegelijkertijd is Adam onderweg naar dezelfde stad, om aan zijn vader en broertje te vertellen dat hij gestopt is met studeren - en dat er multiple sclerose bij hem is vastgesteld.
Alle twee houden ze een dagboek bij. Daarin lees je over hun ontluikende liefde, maar ook over opkomen voor jezelf en de dingen die je belangrijk vindt, over de islam, racisme en ongeneeslijk ziek zijn.

Deze schrijfster schrijft over wat ze kent, en dat voel je. Het zorgt voor een warm, authentiek verhaal over twee schatten van personages.

Lees een stukje

Uit het oneindige aantal mogelijke voorvallen was dit wat er gebeurde: de persoon aan wie ik gisterenavond had gedacht toen ik mijn tas uitpakte en mijn dagboek in een la gooide, me afvragend hoe en wanneer zíj met haar dagboek was begonnen, die persoon stond hier naar me te kijken, met een enorme grijns op haar gezicht en een verraste blik in haar ogen.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen
Emma
25/05/2021
0

het ziet er een leuk boek uit en ik zou het wel eens graag willen lezen. ik vind racisme ook echt niet oke en wil ook dat het stopt en zo hetzelfde met holebi 

Wat vind JIJ?

Aantal sterren