Cover van boek Ik ben er niet
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Das Mag | 2020 | 570 pagina's
ISBN: 9789493168718

Ik ben er niet

Ik ben er niet beschrijft de speciale band van Leo met haar vriendje Simon. Ze zijn allebei opgegroeid in een moeilijke thuissituatie, ze verloren bijvoorbeeld beiden hun moeder. Zij begrijpen elkaar, zij troosten elkaar – ze hebben enkel elkaar nodig om gelukkig te zijn. Tot Simon op een avond laat naar huis komt en veranderd is in een persoon die Leo niet (her)kent, iemand met een andere persoonlijkheid en gedrevenheid dan haar lief. Ze probeert alles om hem niet te verliezen, tot het op een dag helemaal fout loopt.

Lize Spit schreef een enorm spannende pageturner, een aangrijpend verhaal over liefde, toewijding en verdriet. Het is een verhaal over twee mensen die elkaar doodgraag zien, maar die toch aan elkaar ontglippen. Ondanks de dikte vlieg je doorheen het boek.

Lees een stukje

Wij waren de twee scheefgezakte pilaren die, zodra je ze tegen elkaar aan deed leunen, steviger zouden staan dan één ongeschonden, op zichzelf staande pilaar ooit kon. Het zou goed komen met ons, zolang we samen bleven.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen
Emma
25/05/2021
0

het boek ziet er heel leuk uit en het is ook helemaal niet leuk om iemand te verliezen en ik zou er ook !ALLES! om doen dat mijn familie ofzo niet doodgaat en ik vind het ook spijtig dat doodgaan bij het leven hoort maar ja zo gaat het leven nu eenmaal spijtig genoeg. dit boek is echt HELEMAAL voor mij!!

Wat vind JIJ?

Aantal sterren