Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Ambo|Anthos | 2019 | 256 pagina's
ISBN: 9789026349331
Dit boek staat in de lijsten SeksNieuw op Boekenzoeker

Normale mensen

Marianne is een buitenstaander op de middelbare school. Connell is een van de coole jongens. De twee starten in het geheim een relatie met elkaar, die gedoemd is om te mislukken. Op de universiteit komen ze elkaar terug tegen. Nu zijn de rollen omgekeerd: Marianne past in het intellectuele en kunstige milieu, Connell vindt zijn draai niet. Al snel starten ze opnieuw een seksuele relatie. De relatie knippert gedurende enkele jaren aan en uit. 

Normale mensen is de tweede roman van Sally Rooney, een jonge Ierse auteur die met haar werk onverwacht furore maakte in de literaire wereld. Als lezer kijk je zonder filter naar de rauwe realiteit van een intieme relatie tussen twee jonge mensen met kleine en grote problemen. 

Lees een stukje

Hij ging de kamer uit. Ze liet zich slap van de vensterbank op de grond glijden met haar benen voor zich uitgestrekt, als een lappenpop. Terwijl ze daar zo zat, had ze het gevoel dat Connell alleen bij haar langs was gekomen om haar te testen, en ze was geslaagd, en de kus diende om haar te laten weten: Je bent geslaagd. Ze dacht aan zijn lach toen ze zei dat ze nog nooit had gezoend.

Luister een stukje

Een Daisy-luister-versie van dit boek vind je bij de Luisterpuntbibliotheek.

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren