Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Van Goor | 2018 | 302 pagina's
ISBN: 9789000359769
Dit boek staat in de lijst Op wereldreis

I see London, I see France : een hilarisch reisavontuur

De negentienjarige Sydney trekt met haar beste vriendin Leela door Europa. Het lijkt een fantastisch avontuur te gaan worden, dwars door Nederland, Zwitserland, Frankrijk en Italië. Maar Leela’s ex-vriendje Matt blijft hun pad kruisen. En Sydney maakt zich grote zorgen over haar moeder die zonder haar het huis niet uit durft. Gelukkig is er Matts knappe vriend die haar al haar angsten doet vergeten en gaat haar andere beste vriendin Kat mee op avontuur.

Dit lijkt op het eerste gezicht misschien niet meer dan een heerlijk wegdroomboek, waarmee je je op een druilerige dag prima kan vermaken. En dat je zin doet krijgen in een zomers tripje door Europa. Maar het is ook een goedgeschreven boek over relaties, over loslaten en over jezelf terugvinden. Zo ver van haar Amerikaanse thuis zit er voor Sydney vaak niets anders op dan telkens opniew de sprong in het diepe te wagen, met alleen een stippeltjesonderboek aan. Zo komt Sydney op haar reisje zichzelf tegen. En leert haar vriendinnen misschien wat te goed kennen...

Lees een stukje

Ik trek mijn jurk uit, maar mijn beha en mijn onderbroek met stippen houd ik aan, en ik ren het strand over. Ik hoor Jackson achter me. Ik duik het water in en ik weet dat hij bij me is.
Ik sla mijn armen om zijn nek. ‘Hoi,’ zeg ik.
’Je ziet er goed uit als je nat bent,’ zegt hij.
Ik kus hem hard. ‘Jij smaakt lekker als je nat bent. Zoutig.’

Luister een stukje

Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij de Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren