Cover van boek Het wordt spectaculair. Beloofd
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Vrijdag | 2019 | 271 pagina's
ISBN: 9789460015595
Dit boek staat in de lijst Brievenboeken

Het wordt spectaculair. Beloofd

Twee twintigers, Anna-Maria en Leonard, ontmoeten elkaar aan de kassa van een supermarkt. De vonk slaat meteen over en ze besluiten om op café te gaan. Een eerste ontmoeting zoals elk romantisch verhaal hoort te beginnen. Ze lijken elkaar gevonden te hebben: lotgenoten die nog een heel gedeeld leven in het verschiet hebben. Dezelfde dag schrijft Leonard een eerste brief aan Anna.
De brieven van Leonard vormen de rode draad doorheen het boek. 23 brieven zal hij aan Anna schrijven. Ze geven weer hoe twee mensen dichter tot elkaar proberen te komen en daar niet in lijken te slagen. Wat begint als een vrolijk liefdesverhaal, mondt uit in een onwennige paringsdans van twee gekwetste zielen. Met veel vaart en humor leidt de auteur je door een wereld waarin niets vanzelfsprekend is.

Dit is een bitterzoete liefdesroman. Een goed en herkenbaar verhaal, om eens lekker emotioneel te doen. Als je er niet genoeg van krijgt: de schrijfster heeft ook samen met haar zus een blog, Emoshit.

Lees een stukje

De envelop past perfect in Anna-Maria's handen. Ze wikt en weegt hem. Ze keert hem om. En nog een keer. En nog een keer. Zoals pokerspelers dat doen met hun chips. Anna-Maria duwt de envelop open aan de bovenkant en ze kijkt heel even binnenin. Meer niet. Dan steekt ze hem terug op pagina 235 en legt het boek opzij. Ze kijkt naar buiten. Langs haar glijden ellenlange graanvelden voorbij. Rijzige cipressen in lange rijen kondigen de komst van een kasteel of buitenhuis aan. Ze kijkt, maar ziet niet.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5
:))
19/04/2023
5

Prachtig boek.

:)
05/01/2021
5

??

22/12/2020
5

Het is spectaculair...

Wat vind JIJ?

Aantal sterren