Cover van boek Het meisje met de groene ogen
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Van Goor | 2012 | 250 pagina's
ISBN: 978904752014

Het meisje met de groene ogen

Katy leidt een redelijk rustig leven en heeft vooral te stellen met een depressieve moeder. Alles verandert als ze in de bus een blik vangt van een meisje dat haar intens aanstaart met haar groene ogen. Alsof de bliksem inslaat. Deze Genevieve is overal en ontpopt zich als een psychopatische stalker die als doel lijkt te hebben Katy het leven onmogelijk te maken.De enige stabiele factor is Katy's buurjongen met wie ze al haar hele leven optrekt en met wie ze nu op onderzoek uitgaat. Het blijkt om een ingewikkelde geschiedenis te gaan waarbij ze verrassende ontdekkingen te doen. Het is een spannend boek met een vleugje mystiek.

Spannende lectuur met een vleugje mystiek!

Lees een stukje

'Ik heb een stalker'. Hannah stopte lang genoeg met gapen om verbaasd te reageren. 'Je hebt Merlin - de mooiste jongen van de school - en nu heb je ook nog een eigen stalker? Het is niet eerlijk.' 'Het is geen grap,' zei ik ernstig, terwijl ik wou dat Nats vader wat langzamer over de verkeersdrempels reed, omdat mijn hoofd telkens tegen het dak van zijn auto stootte. 'En het is geen jongen... Het is een meisje. Ik heb haar vanuit de bus gezien, op straat, en in het café, en ze is bij me thuis geweest om sieraden te verkopen.'

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4
Amber
04/03/2018
0

Het boek is een echte aanrader, het leest gemakkelijk en snel. Naar het einde toe gebeurt er heel veel waardoor je een beetje in de war geraakt terwijl het in het begin van het boek een beetje langdradig is.

Meisjeee
17/05/2015
0

Dit boek was echt enorm spannend! Als vanaf het begin kon ik niet stoppen met lezen. Ik had eerlijk gezegd nooit gedacht dat ik 'bang' kon worden van het lezen van een boek... ;)
Een echte aanrader!

anne-christine
28/03/2013
0

Een heel spannend boek met veel drama.
Ondanks dat het een dik boek is leest het makkelijk en snel uit.
Het einde is een echte verassing.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren