Cover van boek Engel des doods
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Bakermat | 2018 | 307 pagina's
ISBN: 9789059246102
Dit boek staat in de lijst Boeken voor seriekijkers

Engel des doods

Team Mortis is een groep van jongeren die worden ingezet als spion om undercover mysteries op te lossen. Wanneer in Charleroi een overval op een supermarkt wordt gepleegd, trekt het team naar daar. Daar vinden ze Yuna, de enige die de overval overleefde. Maar zij heeft geheugenverlies, en beleeft elke dag de gebeurtenissen van de aanslag opnieuw. Zullen ze de daders vinden en Yuna kunnen helpen? 

Lees een stukje

Al zat zijn bril niet op zijn neus, toch zag hij scherp. Felix kneep zijn ogen tot spleetjes en concentreerde zich op het ouderwetse motief van de geschilderde tegeltjes van de badkamervloer. Het sijpelde nu pas weer tot hem door dat hij contactlenzen droeg. En een petje van Greenpeace. En een zwart leren armbandje. Hij was zichzelf niet. Zijn naam was Basil Sargent, Biba voor de vrienden. Of was zijn cover al om zeep? Werd hij daarom neergeslagen? Zijn achterhoofd bonte nog van de klap die hij had gekregen. Hij rukte aan zijn polsen, die met een touw vastgesnoerd zaten.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5
Anoniem
16/02/2022
5

Beste boekenreeks ooit❗️

Anoniem
12/12/2021
5

Supergoed boek! De hele serie is geweldig, je kan haast niet stoppen met lezen. Ook de allernieuwste, meisje van glas, is een spannend vervolg op het bloedstollende verhaal van Erika, Nielsen, Felix en Andreas.

13/05/2021
5

Ik vind het een geweldig boek en je leest het uit als een trein. Echt een aanrader! Je moet wel een beetje tegen geweld kunnen maar op zich valt het wel mee

lily
23/12/2020
0

Het is een geweldige serie, je kan niet meer stoppen. Je komt helemaal in de personages en leest het aan 1 stuk door, echt een aanrader. Bovendien is het verhaal altijd heel spannend en er gebeurt altijd wel iets.

17/06/2020
5

Het is een prachtige reeks! Dit is het achtste boek. Het verhaal en de personages laten je niet meer los. Het is filmisch geschreven en je leeft je volledig in. Opgepast! Je zal niet meer kunnen stoppen met lezen!

Wat vind JIJ?

Aantal sterren