Cover van boek Stille waters
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Baeckens | 2020 | 240 pagina's
ISBN: 9789059249141
Dit boek staat in de lijst Bestemming bib: naar de natuur

Stille waters

Het lichaam van Abran Melendez, een jonge klimaatactivist, wordt gevonden in de Spaanse Sierra Nevada. Zijn vriendin lijkt te zijn ontvoerd. Dat klinkt als een zaak voor undercoveragente en jeugdspion Erika Storm. Haar teamgenoot en beste vriend Felix wordt naar het tentenkamp van de klimaatactivisten gestuurd om de beweging te infiltreren. Maar Felix weet niet zeker of hij dat wel wil. En hoe zit dat eigenlijk met die klimaatbeweging? Produceren zij dolgedraaide moordenaars of is er meer aan de hand?

Het actuele thema en de spannende schrijfstijl zorgen ervoor dat je meteen meeleeft. Als je er niet genoeg van krijgt, kan je ook de andere Team Mortis boeken ontdekken. 

Lees een stukje

Felix tuitte zijn lippen en zoog lucht naar binnen. Hij nam zijn smartphone en liet Nielsen foto’s zien van de gevonden slachtoffers. Glurend langs de deurpost en naast Nielsens hoofd kon Erika net een foto onderscheiden waar iets van een gruwelijk tafereel op bleek te staan. Een close-up liet minder aan de verbeelding over. Een gruwelijke snijwond aan de keel van een van de slachtoffers nam alle twijfel weg. Ze hadden met absolute monsters te maken.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5
boekewurm
12/01/2023
5

Gewoon het perfecte boek om te lezen!

super tof en geweldig!!!👍

lol
28/10/2021
0

?

Wat vind JIJ?

Aantal sterren