Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Gottmer | 2015 | 306 pagina's
ISBN: 9789025760342

Storm: Het paard van een dollar

Casey woont samen met haar vader, die er net een gevangenisstraf voor diefstal heeft opzitten, in een grauwe Londense wijk. Wanneer ze aan het slachthuis oog in oog komen te staan met een op hol geslagen paard, wil het meisje hem kost wat kost redden. In de plaatselijke manege, waar ze vrijwilligerswerk doet, vindt Casey een plaatsje voor Storm. Hij heeft, net als haar, een vurig karakter maar blijkt ook een geboren wedstrijdpaard. De paardenwereld met zijn high society lijkt echter in niets op de hare; zal ze haar mannetje kunnen staan?

De paardenwereld blijkt best spannend; er is heel wat geld gemoeid met de wedstrijden en alles wat erbij komt kijken. En dus zijn er ook de nodige intriges en corruptie. Geen ideale plaats voor Caseys vader met zijn criminele verleden! Maar Casey ontmoet er ook de jonge hoefsmid Peter. Is er in dit competitieve wereldje plaats voor romantiek?

Lees een stukje

Casey en Storm werden allebei snel opstandig. Het was vreemd om te zien dat het meisje en het paard bijna hetzelfde karakter hadden. Allebei hadden ze een mix van intensiteit, gevoeligheid, eigenzinnigheid, koppigheid en opstandigheid. Ze waren allebei zwaar gekwetst in het verleden. Je moest ze voorzichtig behandelen om hun aangeboren goedheid en talent naar buiten te brengen.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.385
charlotte
10/09/2019
0

ik vond het top

lotte
19/10/2017
0

ik vind het een superleuk boek

jeeva
29/09/2017
0

super leuk en super spannend!

juliedebaets
05/09/2017
0

ik vind het boek super tof want ik hou van paarden. Maar niet paardenliefhebbers kunnen hem ook lezen want het is niet omdat je niet van paarden houdt dat je het boek niet kan lezen.het boek gaat niet alleen over paarden maar vooral hoe casey der leven red door op de manege vrijwilligers werk te doen

amalia.sonck
27/10/2016
0

Zo mooi

Logan
25/10/2016
0

Het is een super goed boek, en heel ontroerend. je moet het gelezen hebben, zeker als je van paarden houdt!

julie
15/09/2016
0

een boek voor iemand die van paarden houdt, moest aan het einde huilen! super goed boek!

Wat vind JIJ?

Aantal sterren