Cover van boek Duizend & ik
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Ploegsma | 2023 | 167 pagina's
ISBN: 9789021684086

Duizend & ik

Stel je voor: je hebt geen naam, maar je bent een nummer. Iedere dag van je leven verloopt volgens hetzelfde stramien, en je mag met niemand contact hebben.

Acht is één van de vele anoniemen, en toch voelt ze zich anders. Maar het is verboden om iemand te zijn, je gevoelens moet je onderdrukken. Acht zoekt een uitweg. Zal het haar lukken om te ontsnappen?

Als lezer voel je dat er iets aan de hand is met dit bizarre verhaal. Pas wanneer je op einde gekomen bent, vallen de puzzelstukjes in elkaar en worden je vragen beantwoord. Een verhaal dat je niet snel vergeet!

Lees een stukje

Als ik voor mijn raam uitkijk over de spierwitte torens van Surdus, denk ik altijd aan vluchten. Elke keer schrik ik weer van de gedachte. Probeer hem te onderdrukken, bang dat hij opgemerkt zal worden. Maar ik krijg hem nooit helemaal weg, er blijft altijd een restje achter, sluimerend in mijn achterhoofd.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
2.857145
2.9/5 7 stemmen
Quinten
21/04/2024
2

In het boek zit er geen spanning. Er zijn scenes waarbij de protagonist wordt achtervolgd, maar de spanning komt er niet uit. Sommige stukken zijn langdradig. Het boek is moeilijk te begrijpen, terwijl ik het las, begreep ik niet alles en het duurde lang voor ik iets doorhad van het verhaal.

Quinten
19/04/2024
2

In het boek zit er geen spanning. Er zijn scenes waarbij de protagonist wordt achtervolgd, maar de spanning komt er niet uit. Sommige stukken zijn langdradig. Het is ook moeilijk te begrijpen, tijdens het lezen begreep ik niet alles en het duurde lang voor ik het begreep. 

Anoniem
18/03/2024
5

Spannender kan het niet!! Ik meen het! 👍

....
05/10/2023
5

Super leuk boek. Echt een aanrader.

 

Leo
06/09/2023
4

Goed boek maar wel wat moeilijke woorden.

 

Wat vind JIJ?

Aantal sterren