Cover van boek Bride
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Van Goor | 2024 | 374 pagina's
ISBN: 9789000392025
Dit boek staat in de lijst TikTok boeken

Bride

Misery Lark is een vampier en al haar hele leven lang een buitenbeentje. In een wereld waar vampieren, weerwolven en mensen naast elkaar leven is het essentieel dat de vrede wordt bewaard. Maar wegens politieke ontwikkelingen loopt de spanning hoog op en is een pact tussen de weerwolven en vampieren noodzakelijk: Misery moet noodgedwongen in een huwelijk treden met de nieuwe alpha-weerwolf Lowe Moreland. Toeval wil dat Misery haar eigen redenen heeft om in dit gearrangeerde huwelijk te stappen en ze heeft er alles voor over om te krijgen wat ze nodig heeft.

De spanning tussen Misery en Lowe is vanaf hun ontmoeting te snijden en hun opvattingen over elkaar zorgen voor de nodige misverstanden. En toch voelen ze zich ook tot elkaar aangetrokken...

Dit boek is vooral romantisch en leest ontzettend vlot. De personages zijn nogal onhandig, maar dat maakt hen charmant. Het perfecte tussendoortje voor wie van fantasy en romance houdt.

Lees een stukje

‘Misery.’ Vader stopt met tikken op de touchscreen-monitor en staat op van achter zijn luxe mahoniehouten bureau. Ik zie geen glimlach om zijn lippen, maar zijn gezichtsuitdrukking is ook weer niet kil te noemen. ‘Fijn je hier weer te zien.’ ‘Het is zeker… bijzonder.’ De afgelopen jaren zijn goed geweest voor Henry Lark. Ik kijk naar zijn lange lichaam, driehoekige gezicht en ver uit elkaar staande ogen, en word er opnieuw aan herinnerd hoeveel ik op hem lijk. Zijn blonde haar mag dan wat grijzer zijn, maar zit nog steeds perfect gekapt. Dat is nooit anders geweest, vader ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Vanavond mag hij de mouwen van zijn witte blouse dan hebben opgestroopt, maar zelfs dat heeft hij minutieus gedaan. Als hij me zo wil laten denken dat dit een ongedwongen gesprek is, heeft hij het mis. Dat is precies de reden dat ik, wanneer hij naar de leren stoel voor zijn bureau wijst en zegt dat ik moet gaan zitten, besluit om tegen de deur aan te leunen.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
1

Wat vind JIJ?

Aantal sterren