Cover van boek Zeven dagen samen
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Love Books | 2022 | 366 pagina's
ISBN: 9789021464244
Dit boek staat in de lijst Boeken over boeken

Zeven dagen samen

Het is een zwoele zomer in New York. Romantiek hangt in de lucht, maar als alleenstaande moeder van een tienerdochter heeft Eva Mercy geen energie voor liefde. Eva is de auteur van een erotische fantasyreeks en haar uitgever wacht op een nieuw deel. Eva krijgt het echter niet voor elkaar om enthousiast te schrijven over seks en liefde. Ze rent van hot naar her om alles te regelen in haar drukke leven, terwijl ze last heeft van verlammende migraine aanvallen. Wanneer Shane - haar jeugdliefde en ondertussen bekroond auteur - opnieuw opduikt, moet Eva uitmaken of ze gelooft in een tweede kans.

Dit romantische boek leest vlot, want de vonken spatten ervan af wanneer Eva en Shane elkaar ontmoeten. Het verhaal speelt zich af tijdens één zomerweek, met flashbacks naar toen Eva en Shane zelf tiener waren. 

Lees een stukje

Hij zat op de bovenste rij van de tribune en leunde tegen de met graffiti volgespoten stenen muur. Wit T-shirt en Timberlands. Er lag een boek op zijn schoot en hij zat er kauwend op zijn lip en met gefronste wenkbrauwen aandachtig in te lezen. Hij zag eruit alsof hij het verhaal woord voor woord zelf meemaakte. 
Zo lees ik ook, dacht ze. 
Toen sloeg hij een bladzijde om en ving een glimp op van zijn kastanjebruine ogen met gouden spikkels erin. In de zon hadden ze een bronskleurige gloed. Was het een speling van het licht? Deze jongen straalde zoiets vredigs uit. Een engel tussen de sterfelijken. 

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren