Cover van boek Whiteout
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Best of YA | 2022 | 224 pagina's
ISBN: 9789000381111
Dit boek staat in de lijst Winter

Whiteout

Een onverwachte sneeuwstorm legt de stad Atlanta volledig plat. Er staat een ellenlange file, het winkelcentrum sluit vroeger en vliegtuigen mogen niet vertrekken. Het wordt aangeraden om binnen te blijven. Maar wat als je relatie op het spel staat? Dan moet je wel een storm trotseren! Want wie verliefd is, voelt geen kou. 

Verschillende jeugdauteurs schreven mee aan deze hartverwarmende verhalenbundel. Er is één overkoepelend verhaal dat de verhalen met elkaar verbindt. In ieder hoofdstuk leer je nieuwe personages kennen. 

Lees je graag romantische verhalen met heerlijk herkenbare ingrediënten? Dan is dit sowieso het perfect boek, want je krijgt niet één maar meerdere liefdesverhalen. Ideaal om in één dag uit te lezen terwijl het buiten sneeuwt en jij lekker knus binnen zit. 

Lees een stukje

Ik weet nog dat ik jaloers was omdat zij zomaar glimlachend een lokaal vol onbekenden binnen kon stappen. En ze glimlachte niet gewoon schaapachtig, nee, ze glimlachte helemaal blij, alsof ze het op de een of andere manier superleuk vond om die nieuwe te zijn of het gevoel had dat ze aan een gloednieuw avontuur begon of zoiets. Zij was niet bang dat iemand haar cheesy zou noemen. 
Ik deed veel moeite om ervoor te zorgen dat niemand zag hoe ik me voelde. Ik kon boos, verdrietig, gefrustreerd of zelfs blij zijn zonder dat iemand het in de gaten had. Ik kon mijn gezicht volmaakt in de plooi houden, maar Sola was een open boek. 

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5

Wat vind JIJ?

Aantal sterren