Cover van boek Hotel Magnifique
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
De Fontein | 2023 | 399 pagina's
ISBN: 9789026166594
Dit boek staat in de lijst Nieuw op Boekenzoeker

Hotel Magnifique

Een intrigerend hotel met duizelingwekkende en oogverblindende interieurs (denk: bewegend bloemenbehang, fraaie zwevende zetels, champagne fonteinen,... ) dat dan ook nog eens iedere 24u naar een andere locatie verhuist: je begrijpt dat het lijstje met popelende bezoekers lang is.
De 17-jarige Jani en haar jongere zusje Zosa weten, met het nodige gekonkelfoes, een plekje te bemachtigen als personeel op deze wonderlijke plek, die suminaires (magiërs) en artefacten (magische voorwerpen) herbergt. Al snel ontdekt de pientere Jani dat er achter al dat flonkerend vertoon heel wat duistere en vreemde geheimen verzwegen worden. Met de hulp van de razendknappe Bel (amoureuze spanning gegarandeerd!) ontfutselt Jani de mysteries.

Fan van romantiek, avontuur en fantasy? Dan is dit boek zeker iets voor jou!

Lees een stukje

Het hotel was een paleis. Achterin draaide een enorme trap naar boven. Bollen vol kaarsen hingen als glanzende druiven boven ons hoofd. Daarboven was elke centimeter van het plafond versierd met gouden biezen en filigreinen dierenfiguren, en op de wanden zat een donker bloemenbehang. Toen ik naar het behang bleef kijken, begonnen de bloemblaadjes te bewegen alsof ze meedeinden op de wind. Ik kwam ogen te kort om alles in me op te nemen.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5

Wat vind JIJ?

Aantal sterren