Cover van boek Zwijgen is goudvis
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Luitingh-Sijthoff | 2016 | 368 pagina's
ISBN: 9789024570492

Zwijgen is goudvis

Tess hoort nergens bij. Dat gevoel heeft ze haar hele leven al. En nu helemaal, nadat ze een blog las die haar vader schreef… en die zeker niet voor haar bedoeld was. Die blog zet haar wereld zo op z’n kop, dat Tess stopt met praten. Tess is ook nog dik, lelijk, mikpunt van spot op school. (Dat denkt ze in elk geval) Hoe raakt ze hieruit?

Het is me wat, ontdekken wat Tess ontdekt over haar vader. Natuurlijk valt haar wereld helemaal in duigen. En hoe blijf je dan overeind? En wat doe je met die losers op school, die jou het leven zuur maken? En wat als je leraar toch wel heel lief tegen je is, en je meesleept in iets waar je niet in wil meegaan? Deze stevige roman leest ongelooflijk snel. Je hoopt de hele tijd dat Tess haar mond weer opent, en eens goed de waarheid zegt. Aan iedereen!

Lees een stukje

Ik voel me ook gestoord. Ik had een verschrikkelijk moment van helderheid toen ik naar beneden keek naar mezelf in het zwart met mijn neus geplet tegen het raam van meneer Richardson terwijl ik spijbel om een meisje te ontlopen dat kwaad op me is omdat ik heb gezoend met een jongen die mijn halfbroer zou kunnen zijn. Ik voel me raar. Niet hier. Duizelig en op een afstand zweef ik door de lucht.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren