Cover van boek Zeven dubbeltjes en een trein
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Clavis | 2013 | 182 pagina's
ISBN: 9789044820775
Dit boek staat in de lijst Jongen, meisje, X

Zeven dubbeltjes en een trein

Dries’ broer Jonas is verdwenen en Dries wil hem vinden. De trein die hij daarvoor neemt, is een wel heel bijzondere. De trein passeert zeven haltes en bij elke stop leert Dries iets bij over Jonas. Wie hij was, waarom hij zo nodig moest verdwijnen is en wat dat is met die dubbeltjes. En wie is trouwens die vreemde treinconducteur?

Dis is een boek waarin je misschien ook wel je eigen zoektocht naar wie je bent en wie je wilt zijn, ontdekt. De schrijfster kan terugvallen op haar eigen ervaring en dat maakt dat de personages levensecht overkomen. Een gevoelig en geheimzinnig boek dat je aan het denken zet.

Lees een stukje

Binnen zag Bar Bis er best gezellig uit. Aan houten tafeltjes zaten mensen in stilte te eten. Een jonge vrouw met een rode jurk slurpte een al even rode soep, twee mannen visten elk een gouden garnaal uit een elegant geschilderde sausvijver, nog verder kloof een oudere man met een overall aan een sappige bout, een vrouw die een verpleegster leek, ontleedde een mousse en een zwaarlijvige kale man prikte naar een blauw balletje dat onder een blad sla wegvluchtte.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0.625

Wat vind JIJ?

Aantal sterren