Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Blossom Books | 2017 | 256 pagina's
ISBN: 9789020678789
Dit boek staat in de lijst Op wereldreis

World of Wanderlust : zo leid je een avontuurlijk leven...

"Wanderlust" betekent een sterke drang om te reizen. In de introductie van deze reisgids vertelt de schrijfster Brooke Saward hoe ze na haar 18de verjaardag de wereld in trok en sindsdien niet meer gestopt is met reizen. Als blogger kan Saward overal waar ze wil werken. Alle ervaring die ze de voorbije jaren opdeed, over de gehele wereld, zijn nu verzameld in één kleurrijk boek. Je kan reistips, kaarten, lijstjes, leuke adresjes, foto's en life style advies vinden.

Dit boek staat bomvol tips voor iedereen. Of je nu een verre reis wil maken, met je familie reist of gewoon op avontuur wil in je achtertuin. Saward vertelt over luxe-resorts, kampeervakanties, soloreizen, groepsreizen, citytrips enzovoort.

Lees een stukje

Dit boek staat vol inspiratie en ideeën voor mijn mede-avonturiers. We zijn jong, wild en vrij (ja, ik bedoel jou). We hoeven ons niet vast te leggen aan een postcode en al helemaal niet aan een negen-tot-vijf-baan. We willen leren, groeien en ons ontwikkelen op een zo puur mogelijke manier - door avontuur, verkennen, zoeken en vinden.
We zijn niet verdwaald en willen niet gevonden worden. We zijn avonturiers en hebben avontuur nodig.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren